Με Βαρέλα, Κάνιας, αλλά χωρίς Κάτσε η Ευρω-λίστα του ΠΑΟΚ

Με Βαρέλα, Κάνιας, αλλά χωρίς Κάτσε η Ευρω-λίστα του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με Βαρέλα, Κάνιας, αλλά χωρίς Κάτσε η Ευρω-λίστα του ΠΑΟΚ

bet365

Την λίστα του για τα δύο παιχνίδια με την Ντιναμό Τιφλίδας ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τους Κάτσε, Βελλίδη και Χατζηισαΐα να είναι εκτός, ενώ εντός είναι οι νέοι Φερνάντο Βαρέλα και Χόσε Κάνιας.

Στην τελική ευθεία για τα παιχνίδια με την Ντιναμό Τιφλίδας μπαίνει ο ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να ανακοινώνει το απόγευμα της Δευτέρας την ευρωπαϊκή λίστα. Εντός αυτής βρίσκονται οι νέοι Βαρέλα, Κάνιας, αλλά και ο Φακούντο Περέιρα, ενώ εκτός είναι για ακόμα μια φορά οι Βελλίδης και Χατζηισαΐας, αλλά και οι Μελίσσας, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σάμπο, Δημητριάδης και Άντονις.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Αναλυτικά η λίστα:

Λίστα Α: Μάριν Λέοβατς, Αλέξανδρος Τζιόλης, Χάρης Χαρίσης, Ζάιρο, Τζάλμα Κάμπος, Στέλιος Μαλεζάς, Φακούντο Περέιρα, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Γκόικο Τσίμιροτ, Δημήτρης Γιαννούλης, Ευθύμης Κουλούρης, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ζέλικο Μπρκιτς, Γκάρι Ροντρίγκες, Γιάννης Μυστακίδης, Εβγέν Σάκχοφ, Γιώργος Τζαβέλλας, Στέφανος Αθανασιάδης, Νίκος Κοροβέσης, Φερνάντο Βαρέλα, Στέλιος Κίτσιου, Παναγιώτης Γλύκος, Δημήτρης Πέλκας, Χοσέ Κάνιας.

Λίστα Β: Αχιλλέας Πούγγουρας, Μάριος Σιαμπάνης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα