«Ο Πανιώνιος θα κερδίσει και πάλι την μάχη»

«Ο Πανιώνιος θα κερδίσει και πάλι την μάχη»

«Ο Πανιώνιος θα κερδίσει και πάλι την μάχη»

Μέσω κοινής δήλωσής τους, οι Χρήστος Δάρας και Νίκος Ζαμάνης, τοποθετήθηκαν για την απομάκρυνση του Μαρίνου Ουζουνίδη, τονίζοντας πως ο Παναιώνιος θα βγει και πάλι κερδισμένος από την νέα αυτή μάχη που θα δώσει.

Μαθημένος στα δύσκολα ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια, με τους Χρήστο Δάρα και Νίκο Ζαμάνη μέσω κοινής τους δήλωσης να τονίζουν πως θα ξεπεράσουν κι αυτό το εμπόδιο με σκοπό οι «κυανέρυθροι» να βγουν και πάλι δυνατοί και νικητές από τη νέα αυτή μίνι περιπέτεια που προέκυψε.

Αναλυτικά η δήλωσή τους: 

«Πριν από 2 χρόνια όταν τα μαύρα σύννεφα και μόνο, σκέπαζαν τον ουρανό της ομάδας μας, η τωρινή διοίκηση χωρίς δισταγμό μπήκε στην μάχη για την σωτηρία, αλλά και την εξυγίανσή της. Μπήκε σε αυτή τη δύσκολη μάχη και πάλεψε μόνο με ότι «εργαλεία» και δυνατότητες μπορούσε να έχει σε εκείνο δύσκολο ξεκίνημα.

Μέσα από μύρια προβλήματα και «40 κύματα» εμποδίων, με την εμπειρία του «σιδερογέννητου» η διοίκηση αγκάλιασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη δείχνοντας τιμιότητα και ειλικρίνεια όπως κάνουν σε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Τιμιότητα που δυστυχώς από την πλευρά του προπονητή δεν ανταποδόθηκε.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει την μεγάλη του προσφορά στην αναγέννηση της ομάδας μας και τον ευχαριστεί πραγματικά από καρδιάς.

Όμως όταν ο επαγγελματισμός δεν του επιτρέπει να ανταποδώσει την τιμιότητα και την ειλικρίνεια με την οποία τον περιέλαβε η διοίκησή μας, τότε πληγωνόμαστε βαθιά γιατί δεν θεωρούμε ότι μια τέτοια σχέση έπρεπε να είχε τόσο άδοξο και κακόγουστο τέλος.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή τύχη στον Μαρίνο Ουζουνίδη στο νέο του βήμα.

Οι προπονητές έρχονται και φεύγουν. Οι πρόεδροι έρχονται και φεύγουν, ακόμα-ακόμα και οι οπαδοί (τελευταίοι αφού γεράσουν) φεύγουν και αυτοί. Μόνο η ομάδα μένει και η προσπάθεια για το καλύτερο.

Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Ουδείς αναντικατάστατος. Όπως τότε, έτσι και τώρα, η ομάδα θα το παλέψει με ότι εργαλεία έχει, με τιμιότητα και ειλικρίνεια. Και πάλι θα κερδίσει τη μάχη».

Best of internet