Τέλος ο Ουζουνίδης και καταγγελία σύμβασης!

Τέλος ο Ουζουνίδης και καταγγελία σύμβασης!

Ο Πανιώνιος, μετα το σίριαλ Ουζουνίδη-Ολυμπιακού, αποφάσισε την αποπομπή του Έλληνα τεχνικού και σκοπεύει να πάει την υπόθεση στα δικαστήρια!

Τέλος ο Ουζουνίδης και καταγγελία σύμβασης!

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Πανιωνίου-Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες και τις συζητήσεις του Έλληνα τεχνικού με τον Ολυμπιακό που τελικά δεν κατέληξαν σε... γάμο! Μετά το Δ.Σ που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, η διοίκηση των «κυανέρυθρων» αποφάσισε την παραπομπή του Έλληνα τεχνικού και ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης, ώστε να μην δώσει την παραμικρή αποζημίωση στον έμπειρο προπονητή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθιστά σαφές προς τον φίλαθλο κόσμο της, πως στην ομάδα μας θέση έχουν μόνο αυτοί που συντάσσονται με το όραμα μας, για έναν μεγάλο ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Στο πλαίσιο αυτό, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους και δεν κάνουν πίσω, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας. Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να γνωρίζει ότι η διοίκηση της ομάδας, θα κάνει το καλύτερο δυνατόν γι αυτή, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της προς τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατόπιν τούτων, το διοικητικό συμβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του κ. Ουζουνίδη, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε καταγγελία της σύμβασής του, καθώς με τις πράξεις του και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Best of internet