Λόρια στο gazzetta.gr: «Ήθελα να παίξω για την ΑΕΚ, ευχαριστώ τον Τιμούρ»

Ο ΓΚΙΟΡΓΚΙ ΛΟΡΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ GAZZETTA.GR

Λόρια στο gazzetta.gr: «Ήθελα να παίξω για την ΑΕΚ, ευχαριστώ τον Τιμούρ»

Μέσω του gazzetta.gr ο Γκιόργκι Λόρια τονίζει ότι θα ήθελε να παίξει για την ΑΕΚ, ευχαριστεί τον Κετσπάγια για την εμπιστοσύνη και του εύχεται τα καλύτερα! Τι είπε επίσης για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την αγαπημένη του Ντιναμό Τιφλίδας.

Λόρια στο gazzetta.gr: «Ήθελα να παίξω για την ΑΕΚ, ευχαριστώ τον Τιμούρ»

Πριν λίγο καιρό ήρθε μια ανάσα από την ΑΕΚ, τελικά η συμφωνία δεν προχώρησε και εκείνος ανανέωσε με την Κρίλια Σοβέτοβ. Ο Γκιόργκι Λόρια, άνοιξε την καρδιά του στο gazzetta.gr, τονίζοντας ότι ήθελε να φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό, ευχαρίστησε τον Τιμούρ Κετσπάγια για την εμπιστοσύνη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία με την ελπίδα να συνεργαστούν σε συλλογικό επίπεδο κάποια στιγμή.

Επίσης, μίλησε για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την αγαπημένη του Ντιναμό Τιφλίδας, ενώ φυσικά το γεγονός της επιστροφής του στην Ελλάδα θα τον έκανε ευτυχισμένο μιας και λατρεύει την χώρα μας.

Πρόσφατα ανανέωσες με την Κρίλια. Πως είναι η ζωή εκεί;

«Ανανέωσα με την Κρίλια και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Η ζωή στην Ρωσία δεν είναι σαν της Ελλάδας, όπου υπάρχει ζέστη, θάλασσα, ήλιος. Αγαπώ την ζωή στην Ελλάδα και ειδικά αυτή της Κρήτης. Δυστυχώς εδώ δεν είναι έτσι».

Πόσο σημαντικό είναι για σένα να ξέρεις ότι αποτελείς βασικό μέλος της ομάδας σου;

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό επειδή εγώ το μόνο που θέλω πάντα είναι να παίζω. Ζω για να βοηθάω την ομάδα που είμαι να πετύχει ανεξάρτητα από το σύλλογο που βρίσκομαι. Αυτό είναι το πνεύμα μου».

Πριν λίγο καιρό ήσουν κοντά στην επιστροφή σου στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Τελικά, τι συνέβη και δεν έγινε αυτό;

«Ναι είναι αλήθεια. Ήμουν πολύ κοντά στην ΑΕΚ αλλά δεν θέλω να εμβαθύνω στο τι έγινε. Ξέρω ότι ο Τιμούρ (Κετσπάγια) με ήθελε στην και εγώ επίσης ήθελα να είμαι μαζί του για να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, που έχει σπουδαίους οπαδούς. Ενας πολύ καλός μου φίλος είναι οπαδός της ΑΕΚ. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ποτέ δεν ξέρεις που θα παίζεις αύριο. Τέλος πάντως, θα ήθελα να πω ένα "ευχαριστώ" στον Τιμούρ επειδή με εμπιστεύεται και να του ευχηθώ καλή επιτυχία επειδή την αξίζει. Ελπίζω μια μέρα να συνεργαστούμε σε συλλογικό επίπεδο, είναι πολύ καλός ως άνθρωπος και προπονητής».

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την ομάδα που αναδείχθηκε και υπηρέτησες για αρκετά χρόνια, την Ντιναμό Τιφλίδας. Ποιο είναι το φαβορί για την πρόκριση;

«Είδα την κλήρωση. Θα είναι δύσκολα και τα δύο ματς. Στα χαρτιά ίσως υπάρχουν φαβορί αλλά στο γήπεδο όλα τα ματς είναι 50/50».

Ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύναμα σημεία της Ντιναμό;

«Μη με παρεξηγήσετε αλλά η Ντιμναμό είναι η ομάδα της γεννέτηρας μου και η ομάδα που έπαιξα για πολλά χρόνια, δεν μπορώ να σταθώ στα δυνατά και στα αδύναμα σημεία της. Υποστηρίζω την Ντιναμό όποιος και να είναι ο αντίπαλός της».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου φέτος με την Κρίλια;

«Πιστεύω ότι ο σύλλογος θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο συγκριτικά με πέρυσι, αλλά θα είναι πολύ δύσκολα επειδή έφυγαν αρκετοί καλοί παίκτες. Θα κάνουμε όμως την προσπάθειά μας»

Θα ήθελες να επιστρέψεις στην Ελλάδα;

«Όπως λέω πάντα, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις που θα είσαι στο μέλλον! Αν ποτέ επιστρέψω στην Ελλάδα θα είναι ένα γεγονός που θα με κάνει πολύ χαρούμενο. Αγαπώ την Ελλάδα».

Best of internet