Αισιοδοξία για Κάλβο στη Βέροια

Αισιοδοξία για Κάλβο στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Αισιοδοξία για Κάλβο στη Βέροια

bet365

Ο Τόνι Κάλβο είναι το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία της Βέροιας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να είναι αισιόδοξοι ότι θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αυτό το καλοκαίρι αποκτήθηκε ως ένας παίκτης που θα βοηθήσει πολύ μεσοεπιθετικά τη Βέροια τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο Τόνι Κάλβο φαίνεται πως έχει μείνει λίγο πίσω, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Παρά ταύτα, στη «βασίλισσα του Βορρά» υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα ξεπεραστεί για να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ. Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός είναι ο μοναδικός... πονοκέφαλος του Αλέκου Βοσνιάδη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά χωρίς περαιτέρω προβλήματα, με μερικά... διαλείμματα για τις απαραίτητες ανάσες, με τον τεχνικό του συλλόγου της Ημαθίας να έχει τη δυνατότητα να... χτίσει την καλύτερη δυνατή ομάδα για να επιτευχθούν οι στόχοι.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι είναι προγραμματισμένα άλλα δύο φιλικά, ένα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τρίτη (9/8) και άλλο ένα με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων το Σάββατο (13/8).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα