Καθοριστική Δευτέρα για Ολυμπιακό

Καθοριστική Δευτέρα για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Καθοριστική Δευτέρα για Ολυμπιακό

bet365

Ημέρα εξελίξεων και τελικών αποφάσεων στον Ολυμπιακό η Δευτέρα, οπότε θα πρέπει να πέσουν τίτλοι τέλους επίσημα με Βίκτορ, να κλείσει ο επόμενος και να δηλωθεί λίστα για Europa. Ξανά Μπέντο και σενάριο για Σούστερ.

Οι μέχρι στιγμής προσπάθειες του Ολυμπιακού για να κλείσει τον αντί-Βίκτορ δεν έχουν στεφθεί με την ανάλογη επιτυχία. Προς το παρόν δεν υφίσταται επίσημο deal με κανέναν τεχνικό αλλά γίνονται διαρκώς προσπάθειες και συζητήσεις.

Στο... κάδρο πάντως παραμένει ακόμα και ο Λεονάρντο - που παρά τα όσα ανακύπτουν από Ιταλία και όχι μόνο, μόνο βέβαιο δεν είναι πως θα πάρει θέση στην Ίντερ - αλλά και ο Μπέντο και οι γνωστές γαλλικές λύσεις.

Ο Πορτογάλος Μπέντο πάντως είναι από τις επιλογές που... παίζουν ξανά δυνατά. Ο χρόνος... τρέχει και πιέζει ασφυκτικά τον Ολυμπιακό. Την Δευτέρα θα πρέπει να ανακοινώσει λύση συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό και να έχει (ήδη) βρει τον επόμενο. Για τον Ουζουνίδη έτσι όπως έχει... καεί η περίπτωσή του είναι δύσκολο να επανέλθει ενώ υπάρχει γενικά μία αίσθηση πως το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένα πολύ καλό και δυνατό όνομα κόουτς είτε είναι Ευρωπαίος, είτε Λατινοαμερικάνος. Από την Αγγλία πάντως έσκασε σενάριο για τον Μπερντ Σούστερ - τον έμπειρο Γερμανό τεχνικό - καθώς ήταν έτοιμος να αναλάβει ομάδα εκεί αλλά φαίνεται να υπάρχει η προοπτική των Πειραιωτών.

Επίσης στο Λιμάνι θα πρέπει να έχουν προχωρήσει και να έχουν κλείσει και τουλάχιστον 2 - 3 προσθήκες. Και αυτό προκειμένου να δηλωθούν την Δευτέρα στην λίστα για το Europa League. Έως τις 21:00, το βράδυ της Δευτέρας, πρέπει να έχει σταλεί στην UEFA η λίστα με τους παίκτες για τις αναμετρήσεις των πλέι οφ του Europa. Επισήμως από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό. Ανεπίσημα διαρρέεται πως το πλάνο των αλλαγών σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με τον σύλλογο συνεχίζεται και ότι θα εφαρμοστεί άμεσα με πρώτο στόχο την ευρωπαϊκή πρόκριση και δεύτερο μία πολύ καλή χρονιά εντός των συνόρων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα