Κέρκυρα: Για να συνεχίσει από εκεί που έμεινε!

Νίκος Μαρούδας
Κέρκυρα: Για να συνεχίσει από εκεί που έμεινε!

bet365

Η Κέρκυρα, μετά από μια δύσκολη χρονιά στη Football League, επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα με σκοπό να συνεχίσει ότι άρχισε την σεζόν 2014-15!

Τα άσχημα ανήκουν στο παρελθόν για την Κέρκυρα. Μετά το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε το 2015, με την υπόθεση του υποβιβασμού τους, οι «Φαίακες» επέστρεψαν πιο δυνατοί και έμπειροι με σκοπό να μην επαναλάβουν λάθη του παρελθόντος...

Μότο τους το «συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε», κάτι που δείχνει πως όλοι στο νησί είναι αποφασισμένοι να δείξουν πως η ομάδα επέστρεψε για να μείνει. Με στόχο την άνετη παραμονή φέτος και καθιέρωση στη Σούπερ Λιγκ τα επόμενα χρόνια. Σε ότι αφορά τα φιλικά, η εικόνα που έχουν αφήσει από αυτά είναι άκρως ενθαρρυντική για την φετινή σεζόν...

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΝ: Πρώτος στόχος της Κέρκυρας είναι η παραμονή. Δεν το κρύβει ουδείς στο νησί άλλωστε. Λίγοι μήνες έχουν περάσει από την επιστροφή τους, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει και μια πορεία αντίστοιχη με αυτή της περιόδου 2014-15, όταν και τερμάτισαν στην 9η θέση, πριν υποβιβαστούν στα χαρτιά.

ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΑΝ: Φυσικά ο υποβιβασμός θα είναι κάτι που θα πληγώσει την Κέρκυρα. Δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να βρίσκονται σε μία από τις δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στη Football League.

ΗΡΘΑΝ: Ντιμιτρόφσκι, Σιόντης, Ζαραδούκας, Σπίνουλας, Επστάιν, Ναζίμ, Γεωργίου, Τουράμ, Αντιλέχου, Τζανουλίνος, Ανδρεόπουλος

ΕΦΥΓΑΝ: Καραγιαννίδης, Καμπάνταης, Ντατίδης, Μεντής, Βλάχος, Σουάνης, Μπαλντοβαλίεφ, Φάμπιο, Μακρίδης, Κρητικός

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Ντένις Επστάιν. Επέστρεψε στην Κέρκυρα πιο έμπειρος και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του νησιού να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Η αξία του είναι γνωστή, ενώ ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, όλα αυτά μαζί με την θέλησή του να επιστρέψει στην ομάδα, τον κάνουν την πολυτιμότερη προσθήκη και συνάμα το πολυτιμότερο πιόνι στη σκακιέρα του Μιχάλη Γρηγορίου.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μιχάλης Γρηγορίου. Όπως και ο Επστάιν, έτσι και ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε. Μετά το μέτριο πέρασμά του στον Ατρόμητο περίμενε πως και πως την επιστροφή των «Φαιάκων» ώστε να επιστρέψει στο νησί. Ήταν κοινό μυστικό πολλούς μήνες πριν αναλάβει. Πλέον στοχεύει σε μια πορεία ίδια και καλύτερη με αυτή που έκανε και στο προηγούμενό του πέρασμα, έχοντας αυτή τη φορά ακόμα περισσότερη εμπειρία...

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας. Πονεμένη ιστορία το θέμα του γηπέδου για την Κέρκυρα. Αφού έφτασε κοντά στην αποχώρησή της από αυτό, τελικά θα αγωνιστεί στο Εθνικό γήπεδο του νησιού και τη νέα σεζόν. Χωρητικότητας 2,685 ατόμων, αναμένεται να γίνουν εργασίες ώστε να αλλάξει ριζικά η πολύ άσχημη εικόνα που έχει αυτή τη στιγμή.

SITE OMAΔΑΣ: kerkyrafc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα