Νίκη Ηρακλή, επεισόδιο με Κασδοβασίλη και κρίσιμο ραντεβού

Νίκη Ηρακλή, επεισόδιο με Κασδοβασίλη και κρίσιμο ραντεβού

Δημήτρης Τομαράς
Νίκη Ηρακλή, επεισόδιο με Κασδοβασίλη και κρίσιμο ραντεβού

bet365

Ο Ηρακλής επικράτησε με σκορ 3-1 της Δόξας σε φιλικό στην Δράμα. Φραστικό επεισόδιο με τον Γενικό Αρχηγό Κασδοβασίλη και κρίσιμη επαφή Καγιούλη - Παπαθανασάκη.
Στο 19' έγινε το 0-1. Ο Πασάς στον Ιντζόγλου, αυτός σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 22' ήρθε το 1-1. Ο Καρλόπουλος το φάουλ, ο Χουάντερσον έδιωξε αρχικά αλλά μετά ο Γιονδής πήρε το... ριμπάουντ και με κεφαλιά έβαλε γκολ για τους Δραμινούς.
Στο 48' το 1-2. Ο Ηρακλής έκανε αντεπίθεση. Σέντρα του Κυριακίδη που πέρασε από τον Πασά αλλά κατέληξε σε Αμαραντίδη που διαμόρφωσε το σκορ σε 1-2. Το 2-2 έγινε με σέντρα του Γαϊδαρτζή, κεφαλιά του Μαρκόπουλου, δοκάρι, σουτ του ίδιου παίκτη που έβγαλε ο Περνίς και τρίτη προσπάθεια του ποδοσφαιριστή της Δόξας για το γκολ. Στο 78' σημειώθηκε το 2-3: σέντρα του Καραγκούνη, ο Καράδαης χάνει την μπάλα και ο Αμαραντίδης δίνει και πάλι το προβάδισμα στον Ηρακλή.
Στο 85' ο Περνίς σταμάτησε σε τετ α τετ τον Ντος Σάντος. Στα εξωαγωνιστικά με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο γήπεδο της Δράμας, οι οπαδοί του Ηρακλή που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση είχαν φραστικό επεισόδιο με το Γενικό Αρχηγό, Αντώνη Κασδοβασίλη, που είναι σαν κόκκινο πανί λόγω του ποδοσφαιρικού του παρελθόντος.
Επίσης ο Νίκος Καγιούλης εδώ και δύο ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και σήμερα το βράδυ ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το κρίσιμο ραντεβού με τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Εκεί θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις ενώ επρόκειτο ο Καγιούλης να ζητήσει την παραχώρηση των μετοχών σε εκείνον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα