«Θετικός ο Λεονάρντο, απαντάει τις επόμενες ημέρες»

«Θετικός ο Λεονάρντο, απαντάει τις επόμενες ημέρες»

Δημήτρης Τομαράς
«Θετικός ο Λεονάρντο, απαντάει τις επόμενες ημέρες»

bet365

Οι Ιταλοί μεταφέρουν τις επαφές του Ολυμπιακού με τον Λεονάρντο και πως ο Βραζιλιάνος είναι καταρχήν θετικός αλλά θα απαντήσει στις προσεχείς ημέρες.

Από χθες έχει γίνει γνωστό το όνομα του Λεονάρντο και πως είχε ανέβει ιδιαίτερα ψηλά στις προτιμήσεις των ερυθρόλευκων για τον πάγκο τους. Σε τέτοιο σημείο που να χρίζεται φαβορί.

Την Κυριακή από την Ιταλία διέρρευσε πως οι επαφές των δύο πλευρών συνεχίζονται. Ο Βραζιλιάνος σε πρώτη φάση παρουσιάζεται θετικός για το πρότζεκτ του να αναλάβει τον Ολυμπιακό αλλά ζήτησε μερικές ημέρες για να απαντήσει οριστικά. Οι Ιταλοί συμπληρώνουν πως υπάρχει και σχετική επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος των Πειραιωτών και των συζητήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα