Σε πρώτο πλάνο (παραμένει) ο Λεονάρντο

Σε πρώτο πλάνο (παραμένει) ο Λεονάρντο

Δημήτρης Τομαράς
Σε πρώτο πλάνο (παραμένει) ο Λεονάρντο

bet365

Ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Ολυμπιακού και η περίπτωσή του κρίνεται λίαν συντόμως.

Από χθες σας έχουμε μεταφέρει τα δεδομένα και τις γαλλικές πηγές για τον Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος που έχει δουλέψει σε Ιταλία και Γαλλία, παρά το γεγονός ότι έχει να εργαστεί σε επίπεδο συλλόγων για σημαντικό διάστημα έχει κερδίσει πολλούς πόντους για την διάδοχη κατάσταση μετά την επικείμενη αποχώρηση του Βίκτορ από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Για τον Λεονάρντο όλα δείχνουν πως η κατάσταση θα αποσαφηνιστεί πλήρως σήμερα. Φαίνεται πως για αυτόν δεν υπάρχει μόνο η επιλογή των Πειραιωτών. Όπως και να έχει παραμένει σε ρόλο φαβορί και πιθανώς σήμερα να έχουμε τις επόμενες εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα