Ισοπαλία στην Λιβαδειά με δοκάρια και φάσεις

Δημήτρης Τομαράς
Ισοπαλία στην Λιβαδειά με δοκάρια και φάσεις

bet365

Σε φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Λιβαδειάς, Λεβαδειακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0.
Στο α' μέρος δύο δοκάρια είχε ο Βασιλείου (30’-40’), ένα δοκάρι ο Λημνιός (30’), από ένα χαμένο τετ α τετ οι Βασιλείου, Γροντής και μια ευκαιρία με κεφαλιά ο Παπαδόπουλος που «έβγαλε» εντυπωσιακά ο Μοσχονάς (18’). Επιπλέον στον Ατρόμητο θεωρούν πως δεν τους δόθηκε πέναλτι για ανατροπή του Βασιλείου από τον διαιτητή Μιχαηλίδη.
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη, Κατράνη, Λαζαρίδη, Κοντοέ, Μπάγκα, Ούμπιντες, Γροντή, Βασιλείου, Λημνιό και Παπαδόπουλο. Μετά το 60’ πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που μετείχαν στην αποστολή ήτοι οι Ν. Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπαστακός, Νάτσος και Λαζαρίδης(Κ20). Δεν αντικαταστάθηκαν οι Κατράνης, Γροντής.
Λεβαδειακός: Μοσχονάς (62' Ναμάσκο), Μουλόπουλος (80' Τόπι), Μεντί, Τριποτσέρης, Ουόν, Μαχαίρας (62' Καραχάλιος), Βασιλείου (57' Γιακουμάκης), Ζεζίνιο (62' Καλτσάς), Μάντζιος (78' λ.τ. Σένκα), Σουμπίνιο (80' Μάγκας) και Μπελγκαζαουνί (65' Καψάσκης).
* Για τον Ατρόμητο στην Αθήνα έμειναν οι Στόϊτσεφ, Μπίτολο, Μπρίτο, Ματέι και Ντιγκινί που προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα. Αύριο Κυριακή θα γίνει πρωινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα