«Λευκή» ισοπαλία για Ξάνθη, Βέροια

Νίκος Τσιώκος
«Λευκή» ισοπαλία για Ξάνθη, Βέροια

bet365

Στη «λευκή» ισοπαλία έμειναν Ξάνθη και Βέροια στο φιλικό που έδωσαν στα Πηγάδια, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες. Δοκάρι οι ακρίτες.

Ισόπαλο έληξε και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι μεταξύ Ξάνθης και Βέροιας. Το πρώτο στην πρωτεύουσα της Ημαθίας πριν από μερικές εβδομάδες έληξε 1-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά στα Πηγάδια ήταν η «λευκή» ισοπαλία.

Οι δύο ομάδες, πάντως, είχαν ευκαιρίες, με την πρώτη καλή στιγμή να ανήκει στη «βασίλισσα του Βορρά», όταν το σουτ του Άρτσε κατέληξε άουτ στο 21', όπως και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο στο 29' και η κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 35'. Στην επανάληψη ο Γιουνές απείλησε με κεφαλιά στο 50' για τους γηπεδούχους και ο Φόρτες στο αμέσως επόμενο λεπτό για τους φιλοξενούμενος, ενώ οι ακρίτες είχαν δοκάρι με την κεφαλιά του Γουάλας στο 55'.

Η Ξάνθη απείλησε εκ νέου με Νιέτο (58', 81'), Μελισσόπουλος (79'), Μπαξεβανίδης (81'), ενώ η Βέροια το έπραξε με τον Ξόμπλιο στο 88'. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, τη στιγμή που την αναμέτερηση παρακολούθησαν και περίπου 200 φίλαθλοι.

Οι συνθέσεις

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ορφανίδης Λ., Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Λουσέρο, Τριάδης, Ράνος.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ζίβκοβιτς, Γουάλας, Μπαξεβανίδης, Σβαρνας, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο (80' Κώστας), Λάζιτς, Τριάδης (66' Μελισσόπουλος), Νιέτο, Γιουνές.

Βέροια: Λόπεζ, Μαλόν, Χαροντάκης, Μαραγκός, Μελίσσης, Μπαλάφας, Μισλέβου, Παπαδόπουλος Ι., Μεληκιώτης, Άρτσε, Φόρτες.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καντιμοίρης, Τομάς Γκονζάλες, Ναβαλόβσκι, Μαυριάς, Λινάρδος, Ξόμπλιος, Μπερτούτσι, Σαφέρ, Παπαδόπουλος Θ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα