Παρελθόν από Ατρόμητο ο Οφρυδόπουλος, πάει Παναχαϊκή

Νίκος Τσιώκος
Παρελθόν από Ατρόμητο ο Οφρυδόπουλος, πάει Παναχαϊκή

bet365

Τη λύση της συνεργασίας με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, που ήταν προπονητής της ομάδας Κ15, ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τον 42χρονο τεχνικό να είναι έτοιμος να αναλάβει την Παναχαϊκή.

Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο 42χρονος τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με τους Περιστεριώτες, όπου ήταν προπονητής της ομάδας Κ15, καθώς έχει πει το «ναι» για να αναλάβει την Παναχαϊκή, την οποία η νέα σεζόν θα τη βρει στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο προπονητής του Ατρόμητου U15, έχοντας την σύμφωνη γνώμη της ομάδας μας, δέχθηκε πρόταση συνεργασίας από την Παναχαϊκή στην οποία αποφάσισε να απαντήσει καταφατικά.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή υποδομών Τόλη Αποστόλου και τον αρχιπροπονητή Γιώργο Κορακάκη για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εντάξουν στην οικογένεια του Ατρόμητου αλλά και για την άποψη που έχουν για εμένα τόσο ως άνθρωπο όσο και ως προπονητή

Το ποδόσφαιρο πολλές φορές έχει απρόοπτα και διλήμματα. Δουλέψαμε σε υψηλό επίπεδο για ένα ολόκληρο χρόνο με τα παιδιά και φάνηκε ότι όταν δουλεύουμε υπάρχει πάντα ανταμοιβή για όλους.

Ελπίζω να έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στο δημιούργημα που ονομάζεται «Τμήμα Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος» το οποίο βλέπει και μαθαίνει όλη η Ελλάδα ότι είναι υψηλών προδιαγραφών. Παράδειγμα αποτελεί η επάνδρωση πολλών ταλαντούχων παικτών από την Κ20 στην επαγγελματική ομάδα, η συμμετοχή της Κ17 στο FinalFour, η κατάκτηση του Elite Neon Cup από την Κ15.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές. Έκανα αρκετούς φίλους και μερικά «ευχαριστώ» θέλω να τα απευθύνω προσωπικά.

Είμαι πολύ σίγουρος ότι έχουμε να δούμε ακόμη περισσότερα με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στον Ατρόμητο.

Εις το επανιδείν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα