Πρεσάρει ψηλά κι ο Παναθηναϊκός θα έχει πολλές ευκαιρίες!

Πρεσάρει ψηλά κι ο Παναθηναϊκός θα έχει πολλές ευκαιρίες!

Πρεσάρει ψηλά κι ο Παναθηναϊκός θα έχει πολλές ευκαιρίες!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης είδε και τα δύο παιχνίδια της Μπρόντμπι με την Χέρτα και τονίζει, ότι άδικα προκρίθηκε η ομάδα της Δανίας, που με τον τρόπο παιχνιδιού της βολεύει πολύ τον Παναθηναϊκό!

H κλήρωση έφερε αντίπαλο για τον Παναθηναϊκό την ομάδα , που ήταν η πιο δύσκολη από τις δύο, που είχαν απομείνει. Η Μπρόντμπι ασφαλώς και είναι πιο δύσκολη ομάδα από την Παρτιζάνι Τιράνων , που είχαν απομείνει στην κληρωτίδα από τις υποψήφιες αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Κάθησα και είδα ολόκληρα και τα δύο παιχνίδια της Μπρόντμπι με την Χέρτα.

Επειδή σε όλους μας έχει κάνει εντύπωση , πως αποκλείστηκε η Χέρτα να πω, ότι το αποτέλεσμα και των δύο αγώνων αδικεί την Γερμανική ομάδα. Βάση ευκαιριών η Χέρτα έπρεπε να περάσει στην επόμενη φάση . Η Μπρόντμπι πέρασε διότι ήταν εύστοχη στις λίγες ευκαιρίες, που της παρουσιάστηκαν και μάλιστα τα δύο από τα τρία γκολ που έβαλε στην Χέρτα στην Δανία ήταν δώρα της άμυνας των Γερμανών(μετά από πρέσινγκ των αντιπάλων).

Δώρα επιπέδου τοπικού πρωταθλήματος, που όταν τα κάνει μία ομάδα δεν προκρίνεται. Και έτσι η Χέρτα δεν προκρίθηκε.

Με βάση αυτά, που είδα στα 180 λεπτά της Μπρόντμπι κόντρα στην Χέρτα, ο Παναθηναϊκός αν παίξει με την σοβαρότητα , που έπαιξε κόντρα στην ΑΙΚ (στο πρώτο ματς και στη ρεβάνς μέχρι να γίνει το 0-2) θα περάσει. Είναι καλύτερος από την Μπρόντμπι και πολύ πιο ποιοτικός σαν ομάδα.

Η ΑΙΚ με την Μπρόντμπι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Με την ΑΙΚ «φτύνεις» αίμα να κάνεις φάση και να βάλεις γκολ, διότι ο προπονητής της παίζει πολύ κλειστά με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και η ομάδα δεν ξεμυτάει από την άμυνα ακόμα και αν χρειάζεται να βάλει γκολ, όπως είδαμε και στην ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό και από πριν σας είχα πει , ότι έτσι θα παίξει η ΑΙΚ.

Η Μπρόντμπι παίζει τελείως διαφορετικά από την ΑΙΚ. Με 4-4-2 σε ρόμβο , πρεσάρει πολύ ψηλά τα στόπερ του αντιπάλου και παίζει ανοιχτά. Η Χέρτα βρήκε πολλές ευκαιρίες για γκολ, τόσο στην έδρα της , όσο και στην Δανία.

Στην Δανία και ενώ το σκορ είχε γίνει 3-1 η Χερτα είχε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες για να βάλει το γκολ, που θα της έδινε την πρόκριση. Μου έκανε εντύπωση, ότι η Μπρόντμπι ακόμα και όταν προηγείτο με 3-1 και είχε το σκορ πρόκρισης δεν κλείστηκε ποτέ. Πρέσαρε ψηλά και μοιραία δέχθηκε πολλές φάσεις, αλλά ήταν τυχερή , που δεν δέχθηκε άλλο γκολ και πήρε την πρόκριση.

Η δύναμη της ομάδας της Δανίας είναι το επιθετικό δίδυμο των Πούκι(φοράει το 9, πολύ γρήγορος έβαλε και τα τρία γκολ πρόκρισης με την Χέρτα), Βίλτσεκ (φοράει το 20), που υποστηρίζεται από τον Μουκτάρ(με το νούμερο 10). Έναν εξαιρετικό επιθετικό μέσο , που πρεσάρει ασταμάτητα και έχει και καλή πάσα , ενώ πατάει και περιοχή. Επίσης δύναμη , όσον αφορά το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας είναι και το πρέσινγκ, που δυσκολεύει τον αντίπαλο να περάσει την μπάλα από τα στόπερ στα χαφ.

Πολύ καλός παίκτης , με καλή τεχνική και πολλή καλή πάσα είναι ο Χουλσάνγκερ ( με το νούμερο 21). Στο παιχνίδι του Βερολίνου ο Χουλσάγκερ έπαιξε πίσω από τους δύο επιθετικούς και ο Μουχτάρ μπήκε αλλαγή, ενώ στην Δανία ο Χουλσάγκερ έπαιξε εσωτερικός μέσος.

Η Μπρόντμπι έχει και πολλές αδυναμίες . Κστ’αρχάς η Χέρτα έκανε πάρτι από την αριστερή πλευρά της ομάδας της Δανίας . Εκεί, που ο Κρόνε(νούμερο 27) ανεβαίνει αρκετά και δεν επιστρέφει γρήγορα και ο Φίρι(νούμερο 18) που παίζει από την πλευρά του σαν εσωτερικός μέσος δεν βοηθάει στο μαρκάρισμα.

Από εκεί δημιουργήθηκε το γκολ της Χέρτα, που έβαλε ο Ιμπίσεβιτς στο Βερολίνο, από εκεί δημιουργήθηκε το γκολ της Χέρτα στην Δανία με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1. Εκτός από τα δύο γκολ της Χέρτα μέτρησα άλλες επτά ευκαιρίες των Γερμανών στα δύο παιχνίδια που δημιουργήθηκαν από την αδύναμη αριστερή πλευρά της Μπρόντμπι

Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός, όπως και στο κέντρο της άμυνας. Τα δύο στόπερ είναι αργά και πολύ soft. Καμία σχέση με τα στόπερ της ΑΙΚ, που έπαιζαν από δυνατά έως αντιαθλητικά.

Η Μπρότνμπι είναι, λοιπόν, μία επιθετική ομάδα. Ετσι όπως παίζει σίγουρα θα κάνει ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό, αλλά θα δεχθεί επίσης πολλές ευκαιρίες από τους «πράσινους», που αν είναι προσεχτικοί και αποτελεσματικοί μπορούν από το πρώτο ματς της Λεωφόρου να πάρουν ένα μεγάλο προβάδισμα.

Επίσης η έδρα της Μπρόντμπι είναι ένα ……κολαστήριο για τον αντίπαλο. Οι οπαδοί της φωνάζουν συνέχεια και οι εξέδρες είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο, όπως στην Λεωφόρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.