Η αποστολή του Ολυμπιακού για Τουρκία

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Τουρκία

Δημήτρης Τομαράς
Η αποστολή του Ολυμπιακού για Τουρκία

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή την Μπεσίκτας σε φιλικό και ο Βίκτορ έβγαλε την αποστολή για το ματς, έχοντας σε αυτή και το όνομα του Μαζουάκου που έχει ήδη μεταβεί στην Αγγλία.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής την Μπεσίκτας, στην Κωνσταντινούπολη και ενόψει αυτού του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν το Σάββατο την τελευταία τους προπόνηση. Αμέσως μετά το τέλος της έγινε γνωστή και η αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής στην Τουρκία, για το σημαντικό αυτό φιλικό. Εκτός όπως αναμενόταν οι τραυματίες Ομάρ και Σιόβας ενώ στην αποστολή υπάρχει κανονικά το όνομα του Μαζουάκου παρότι πήγε στην Αγγλία για την μεταγραφή του στην Γουέστ Χαμ.
Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα