«Προβάδισμα Λεονάρντο για Ολυμπιακό»

«Προβάδισμα Λεονάρντο για Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
«Προβάδισμα Λεονάρντο για Ολυμπιακό»

bet365

Ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο είναι το νέο όνομα που έρχεται από την... Γαλλία για τον πάγκο του Ολυμπιακού και ενώ αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο... μέτωπο αυτό.

Ο 46χρονος Λεονάρντο Νασιμέντο Ντε Αραούχο έχει εργαστεί σε Ίντερ και Μίλαν ως τεχνικός (σ.σ. έχει υπάρξει και αθλητικός διευθυντής στην Μίλαν και scout) ενώ η τελευταία του δουλειά ήταν αθλητικός διευθυντής στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι υπογραμμίζουν πως είναι μία περίπτωση που προτάθηκε και εξετάζεται για τον πάγκο του Ολυμπιακού - έχοντας χριστεί φαβορί - και με προοπτική να προχωρήσει και να μπει σε τελική ευθεία.

Ο Λεονάρντο είναι ελεύθερος και έχει στην καριέρα του ποσοστό νικών 56,3 %. Την ίδια στιγμή όπως έχει προκύψει και γράφουμε από χθες υπάρχει... τσεκάρισμα και αναζήτηση της κατάλληλης προπονητικής λύσης από το εξωτερικό μετά τις αντιδράσεις για Ουζουνίδη. Και φαίνεται πως στο Λιμάνι ψάχνονται πλέον για τα καλά στην ευρωπαϊκή αγορά.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Οι Γάλλοι δίνουν προβάδισμα στον Λεονάρντο με την υπόθεση του καινούριου προπονητή να κρίνεται και να ξεκαθαρίζει άμεσα. Κάποιες πηγές έκαναν λόγο για επαφές σε πολύ καλό δρόμο για τους Πειραιώτες για περίπτωση ξένου κόουτς. Θυμίζουμε πως από την ξένη αγορά έχουν ήδη διαρρεύσει μεταξύ άλλων οι περιπτώσεις των Μίτσελ, Ρούντι Γκαρσία και Μαρσέλο Μπιέλσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα