Μένουν τα τυπικά για Φαρίνια στον Αστέρα Τρίπολης

Μένουν τα τυπικά για Φαρίνια στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Λουίς Φαρίνια ήρθε, συμφώνησε, θα δει τη νέα του ομάδα από κοντά στο φιλικό με τον Πανιώνιο (7/8) και λογικά από βδομάδα (ίσως και τη Δευτέρα) υπάρξουν οι ανακοινώσεις!

Ετοιμος να κάνει επίσημο το «μπαμ» με τον Λουίς Φαρίνια είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Αργεντινός (γεννημένος στην Παραγουάη) μεσοεπιθετικός είναι στην Ελλάδα από αργά το βράδυ της Πέμπτης και όλα δείχνουν ότι θα γίνει κάτοικος Τρίπολης για τουλάχιστον έναν χρόνο.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους Αρκάδες, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr και λογικά από βδομάδα (δεν αποκλείεται και τη Δευτέρα) να έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα, μιας και αναμένονται κάποια απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Εξ αρχής η εν λόγω περίπτωση ήταν δύσκολη για την ομάδα της Τρίπολης, η οποία αναμένεται να κάνει την υπέρβαση για την απόκτησή το από την Μπενφίκα με το καθεστώς δανεισμού.

Μάλιστα, όσοι βρεθούν αύριο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα έχουν ανάμεσά τους τον παίκτη, ο οποίος θα δει στο γήπεδο για πρώτη φορά (όπως κι ο κόσμος) το νέο Αστέρα.

Θυμίζουμε ότι ο Μάκης Χάβος κι οι παίκτες της ομάδας τα πήγαν εξαιρετικά στην Ολλανδία, όπου στα τρία φιλικά με Σιλφόλντε, Καμπούρ και Γκεντσελερμπιρλίγκι έκαναν το 3/3.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα