Μπεκ: «Δεν θέλαμε τον Παναθηναϊκό»!

Μπεκ: «Δεν θέλαμε τον Παναθηναϊκό»!

Νίκος Αθανασίου
Μπεκ: «Δεν θέλαμε τον Παναθηναϊκό»!

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τροελς Μπεκ, μιλά στο gazzetta.gr, χαρακτηρίζει φαβορί το «τριφύλλι» και αναφέρεται στο πόσο σημαντικός θα είναι ο... περιορισμός του Μάρκους Μπεργκ!

Πέρυσι ήταν ο ΠΑΟΚ που... πλήγωσε την Μπρόντμπι στον δρόμο προς τους ομίλους του Europa League και φέτος είναι ο Παναθηναϊκός που καλείται να αποκλείσει ο σύλλογος από την Δανία για να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή κεντρική σκηνή του ποδοσφαίρου! Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεκ, ο οποίος μίλησε για την κλήρωση με το «τριφύλλι» την ώρα που ο 8χρονος γιος του έστελνε την μπάλα στο πλεκτό σε παιχνίδι ακαδημιών, διακόπτωντας τον διάλογο για να πανηγυρίσει!

Καλησπέρα. Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο αντίπαλος σας στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ...

«Όλοι ξέρουν την ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Είναι δύσκολη κλήρωση για εμάς, δεν θέλαμε τον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσαμε να έχουμε μία πιο ευνοική αλλά για εμάς σημασία έχει πως είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια, είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε με καλές πιθανότητες την είσοδό μας στους ομίλους και περιμένουμε τους αγώνες με ενθουσιασμό. Ο Παναθηναϊκός, όμως, είναι το φαβορί».

Τι γνωρίζετε για την ελληνική ομάδα;

«Σε πρώτη φάση γνωρίζω πως είναι καλύτερος απ' ότι για παράδειγμα τρία ή τέσσερα χρόνια πριν. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία, είναι πιο δυνατός από πέρυσι. Γνωρίζω επίσης πως η σεζόν μόλις άρχισε για εκείνους και πως σίγουρα δεν θα βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα.
Από κει και έπειτα, ξέρω ότι έχουν στο ρόστερ τους τον Δανό, Ράσμους Τελάντερ, τον Κλωναρίδη και αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Μάρκους Μπεργκ. Πρέπει να τον σταματήσουμε για να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Είναι σημαντικός για τον Παναθηναϊκό».

Πέρυσι στην «καυτή» Θεσσαλονίκη. Φέτος στην Λεωφόρο, πάλι τον Αύγουστο. Σας προβληματίζουν οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν;

«Πέρυσι δεν παίξαμε μόνο στην Θεσσαλονίκη. Στον προηγούμενο γύρο είχαμε ταξιδέψει στην Κύπρο, που επίσης έχει το ίδιο πολύ ζεστό για εμάς κλίμα. Σκεφτείτε σήμερα έχουμε 16 βαθμούς και εσείς εκεί σίγουρα τους διπλάσιους! Ξέρουμε πως είναι και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες. Έτσι είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Η σειρά της κλήρωσης άλλαξε. Η ρεβάνς θα γίνει στο γήπεδό σας. Παίζει ρόλο, είναι καλύτερα για εσάς που όλα θα κριθούν στην Δανία;

«Είναι δύο παιχνίδια, προσωπικά δεν θεωρώ πως αλλάζει κάτι. Πρέπει να είμαστε καλοί τόσο στην Αθήνα όσο και στο γήπεδό μας. Ξέρουμε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και αυτό δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Η σειρά θα κριθεί σε δύο... ημίχρονα, λοιπόν, και αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί».

Η αίσθηση που υπάρχει μετά και τον αποκλεισμό της Χέρτα, είναι πως η ομάδα σας είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι...

«Μετά το τέλος της χρονιάς που δεν πήγε όπως θα θέλαμε, προσπαθήσαμε βάσει σχεδίου να αλλάξουμε το στιλ της ομάδας. Μετά από επτά εβδομάδες δουλειάς νομίζω πως σιγά σιγά βλέπουμε μέσα στο γήπεδο αρκετά από τα ζητούμενα. Είναι ακόμη νωρίς και χρειαζόμαστε δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Τι πρέπει να φοβάται ο Παναθηναϊκός;

«Αυτό δεν μπορώ να σας το πω εγώ. Είναι κάτι που θα πρέπει να ψάξουν να βρουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα