Πέταξε για Λονδίνο ο Μαζουακού (pics)

KONTA ΣΤΙΣ 8,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Πέταξε για Λονδίνο ο Μαζουακού (pics)

Πέταξε για Λονδίνο ο Μαζουακού (pics)

Ο Αρτούρ Μαζουακού πέταξε για Λονδίνο και Αγγλία και το gazzetta.gr έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από τον Γάλλο και τον μάνατζερ, Πάνο Γαλαριώτη λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο.

Ηταν μέσα στην... μαύρη λίστα. Ουδείς περίμενε ωστόσο ότι θα υπήρχαν τόσο άμεσα εξελίξεις για το συγκεκριμένο παίκτη. Κι όμως. Ο Αρτούρ Μαζουακού (περί ου ο λόγος) βρίσκεται στο αεροπλάνο για Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Το gazzetta.gr τους... περίμενε στο αεροδρόμιο (απ' όπου υπάρχει και το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ), στις 08:00 το πρωί ωστόσο δεν προέκυψε το παραμικρό. Τόσο από τον παίκτη όσο και από τον μάνατζερ που τον συνόδευε, Πάνο Γαλαριώτη

Αμφότεροι αιφνιδιάστηκαν από την παρουσία μας στο αεροδρόμιο, αλλά στην ερώτησή μας για τον σύλλογο στον οποίο θα μετακομίσει ο Γάλλος μπακ αρνήθηκαν (ευγενικά) ν' απαντήσουν. Απλά επιβεβαίωσαν τον... προορισμό. Λονδίνο δηλαδή. Ουσιαστικά δεν ήθελαν ν' αποκαλύψουν την οποιαδήποτε λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την μεταγραφή παρά το γεγονός ότι ο νεαρός μπακ έμπαινε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αγγλία για τις τελευταίες λεπτομέρειες (αλλά και τις ιατρικές εξετάσεις).

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η πώλησή του έχει συμφωνηθεί. Αυτή θ' αποφέρει στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ένα ποσό κοντά στις 8,5 εκατομμύρια λίρες! Δηλαδή κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Σπουδαία συμφωνία για τους «ερυθρόλευκους» εάν αναλογιστεί κανείς την εικόνα του Μαζουακού την περσινή σεζόν αλλά και το τελευταίο διάστημα. Ουσιαστικά μιλάμε για την πιο ακριβή μεταγραφή ακραίου αμυντικού αυτό το καλοκαίρι στο Νησί!

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα ενώ προφανώς μέσα στην ημέρα θα μάθουμε και τον σύλλογο στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αρτούρ Μασουάκου μιας και μιλάμε για οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Γάλλου αμυντικού.

Best of internet