Ολυμπιακός: Βαλμπουενά, Νίκολιτς και Τζούτζακ

Ολυμπιακός: Βαλμπουενά, Νίκολιτς και Τζούτζακ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Βαλμπουενά, Νίκολιτς και Τζούτζακ

bet365

Τρεις με τέσσερις μεταγραφές έχουν σκοπό να ανακοινώσουν στο Λιμάνι το προσεχές τριήμερο, μιας και πρέπει να δηλωθεί η λίστα για τα προκριματικά του Europa League.

Στον Ολυμπιακό, πέρα των άλλων, καλούνται να τρέξουν τις εξελίξεις στα μεταγραφικά μιας και σε τρεις μέρες πρέπει να δηλωθεί η λίστα για τα πλέι οφ του Europa League.

Όπως αναφέρει ο «Γαύρος», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοπό να κινηθούν άμεσα για τρεις με τέσσερις μεταγραφές. Ο Νίκολιτς, ο οποίος έχει γραφτεί και παλιότερα, αρέσει πολύ για την επίθεση. Ο 28χρονος στράικερ της Λέγκια Βαρσοβίας έχει σκοράρει σε τέσσερα χρόνια στο ουγγρικό πρωτάθλημα με τη Βιντεότον 71 γκολ και πέρυσι με την Λέγκια πέτυχε 28 τέρματα στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Ο Τζούτζακ παραμένει στα σχέδια των ανθρώπων της ομάδας, που διαπραγματεύονται με την Μπούρσασπορ τη μεταγραφή του αρχηγού της εθνικής Ουγγαρίας, που παίζει στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, επαφή υπήρξε με τη Λιόν για το Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος φέρεται να είναι υπό παραχώρηση.

Όπως και να έχει θα πρέπει μέχρι τη Δευτέρα να έχει δηλωθεί η λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στα ματς με την Αρούκα και οι θέσεις που κοιτάνε να καλύψουν είναι αυτές των φορ, δεξί μπακ, εξτρέμ, στόπερ και ίσως «8άρι», θέση για την οποία έχει ακουστεί ο Φλαμινί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα