Παράταση στα διαρκείας για τους περσινούς κατόχους στην Σπάρτη

Παράταση στα διαρκείας για τους περσινούς κατόχους στην Σπάρτη

Παράταση στα διαρκείας για τους περσινούς κατόχους στην Σπάρτη

Την παράταση των ανανεώσεων των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Σπάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016-2017, η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, αφού ευχαριστήσει αρχικά όλους τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της, θέλοντας να διευκολύνει τους περσινούς κατόχους, τους δίνει τη δυνατότητα να «κλειδώσουν» την παρουσία τους στο Δημοτικό Στάδιο μέχρι και το Σάββατο 6 Αυγούστου από τις 10:00 έως τις 14:00 (από τα γραφεία της ΠΑΕ).

Η περίοδος διάθεσης, όσων θέσεων δεν ανανεωθούν, προς νέους κατόχους ξεκινά από το Σάββατο το απόγευμα στη Σελλασία, όπου η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ θα βρίσκεται εκεί μέχρι και την Κυριακή (7/8) με ειδικό περίπτερο στην 13η Γιορτή Λαδιού και Ελιάς (19:00-22:00). Από τη Δευτέρα 8 Αυγούστου η διάθεση των εναπομεινάντων εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Ώρες διάθεσης: 10:00-16.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο spartafc@spartafc.gr.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946677901 (10:00-16.00 Δευτέρα έως Παρασκευή)

Με την αγορά κάρτας διαρκείας η ΠΑΕ χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ και την κάρτα μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, αξίας 10€.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                                         ΤΙΜΕΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ                                             180 €

VIP                                                           300 €

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ                                    ΓΟΝΙΟΣ 180 € + ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ 70 € 

Θυμίζουμε πως για την ανανέωση αλλά και αγορά εισιτηρίου διαρκείας, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του ΑΦΜ (Αριθμού Φορολογικού Μητρώου) καθώς και η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης (θα την βρείτε στα γραφεία της ΠΑΕ και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας spartafc.gr).

Σημείωση:

1η: Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες και για όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος Football League 2016 - 17. Οι κάρτες VIP ισχύουν και για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, μέχρι και την 2η φάση. 

2η: Το οικογενειακό εισιτήριο ισχύει για παιδιά έως και 15 ετών, για τη αγορά του οποίου απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης. Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει περιορισμένες θέσεις».

Best of internet