«Ευχαριστώ» για το γήπεδο από Κέρκυρα

Gazzetta team
«Ευχαριστώ» για το γήπεδο από Κέρκυρα

bet365

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ευχαρίστησε δημόσια την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη, για την βοήθειά της στο θέμα του γηπέδου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό Συμβούλιο της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τη βουλευτή Κέρκυρας και κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτεινή Βάκη για τις προσπάθειες της και την σημαντική συμβολή της, ώστε με την υπογραφή της επιτευχθείσας συμφωνίας για τη χρήση των εγκαταστάσεων του ΕΑΚΚ από την ΠΑΕ, να ικανοποιηθεί η απαίτηση των φιλάθλων μας για την παραμονή της ομάδας στην Κέρκυρα.

Παράλληλα κοινός στόχος υπήρξε η δρομολόγηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την άμεση αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΕΑΚΚ, με προοπτική τη γενικότερη ανακαίνισή του, ώστε η Κέρκυρα να διαθέτει σύντομα ένα σύγχρονο στάδιο, για όλα τα αθλήματα. Για την υλοποίηση του στόχου αυτού η ΠΑΕ θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια των αρμόδιων φορέων.

Εκ του Δ.Σ της ΠΑΕ
Γιώργος Ζαρκάδας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα