Από Δευτέρα τα διαρκείας της Βέροιας

Από Δευτέρα τα διαρκείας της Βέροιας

Νίκος Τσιώκος
Από Δευτέρα τα διαρκείας της Βέροιας

bet365

Από τη Δευτέρα (8/8) θα τεθούν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας της Βέροιας για τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσε η «βασίλισσα του Βορρά».

Μία νέα προσπάθεια για κάτι καλύτερο θα κάνει η Βέροια τη νέα σεζόν και σε αυτή θέλει να έχει δίπλα της και τους φιλάθλους της. Έτσι, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα (8/8) θα τεθούν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας, με τις τιμές να είναι εξαιρετικές για την εποχή. Συγκεκριμένα, το φθηνό εισιτήριο κοστίζει 70 ευρώ, που είναι για τη Θύρα 1, ενώ το ακριβό 120 και αφορά τις Θύρες 2 και 4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Από την Δευτέρα 08/08/2016 τίθενται σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας της ΠΑΕ Βέροια για το πρωτάθλημα SUPER LEAGUE 2016-2017. Με γνώμονα την οικονομική συγκυρία και με στόχο να δημιουργηθεί μια νέα φίλαθλη σχέση με τη «Βασίλισσα του Βορρά» η διοίκηση αποφάσισε να μειώσει τις τιμές έως και 20% σε σχέση με την περσινή τιμή αγοράς εισιτηρίων διαρκείας.

Η Π.Α.Ε. Βέροια ενημερώνει τους φιλάθλους ότι λόγω της υποχρεωτικής εφαρμογής ηλεκτρονικού συστήματος, η έκδοση μεμονωμένου εισιτηρίου θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ, τα στοιχεία της οποίας καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα και το εισιτήριο του κατόχου θα τυπώνεται επί τόπου. Πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία που είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει καθυστέρηση στην είσοδο εντός του γηπέδου.

Με την αγορά κάρτα διαρκείας οι φίλαθλοι θα εξασφαλίσουν την καλύτερη και τάχιστη πρόσβασή τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι τιμές ανα θύρα:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ

ΘΥΡΑ 1 70€ 20€

ΘΥΡΑ 2 120€ 35€

ΘΥΡΑ 4 120€ 35€

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

1. Οι κάρτες διαρκείας περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2016-2017 (δεν περιλαμβάνουν αγώνες κυπέλλου Ελλάδος και PLAY OFF).

2. Όλες οι κάρτες είναι ονομαστικές και έχουν αριθμημένες θέσεις. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται ταυτοποίηση του κατόχου με αστυνομική ταυτότητα.

3. Οι μαθητικές κάρτες δεν πωλούνται μεμονωμένα, αλλά προϋποθέτουν την αγορά κανονικού εισιτηρίου διαρκείας από συνοδό, γονέα ή κηδεμόνα. Επίσης δεν πωλούνται μέσω διαδικτύου. Για την αγορά του εισιτηρίου απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα και είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΜΚΑ και πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού που πρέπει να έχει γεννηθεί από 01.01.1999 και μετέπειτα.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

· Γραφεία ΠΑΕ Βέροια, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, τηλ.: 23310 66004

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 10:00 - 18:00

· Μέσω διαδικτύου

www.viva.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα