Τελευταία ανανέωση της Βέροιας ο Μαλόν

Τελευταία ανανέωση της Βέροιας ο Μαλόν

Νίκος Τσιώκος
Τελευταία ανανέωση της Βέροιας ο Μαλόν

bet365

Ο Ιβάν Μαλόν θα είναι ο τελευταίος που θα ανανεώσει του συμβόλαιό του με τη Βέροια, με τα οχτώ από αυτά που έληγαν να έχουν λυθεί.

Σε... λίφτινγκ έχει προχωρήσει η Βέροια ενόψει της νέας σεζόν, καθώς δεν είναι λίγες οι μεταγραφές που έχει κάνει, ενώ από τα συμβόλαια που έληγαν τα περισσότερα λύθηκαν. Εξ' αυτών έχουν ανανεώσει μόνο οι Γιώργος Καντιμοίρης, Πέδρο Άρτσε, ενώ το ίδιο θα πράξει και ο Ιβάν Μαλόν, που προπονείται κανονικά με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Έτσι, οι Σιόντης, Όστοϊτς, Βεργώνης, Ραούλ Μπράβο, Μπατιόν, Νέτο, Γεωργιάδης, Νάστος, έμειναν ελεύθεροι, τη στιγμή που οι δανεικοί (Ανάκογλου, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Κόλα) επέστρεψαν στις ομάδες που ανήκουν. Μάλιστα, οι Σιόντης, Όστοϊτς, Βεργώνης έχουν, ήδη, βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, καθώς έχουν υπογράψει σε Κέρκυρα, ΟΦΗ και Απόλλων 1926, αντίστοιχα.

Έτσι, είχαμε αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ, ώστε να γίνουν και πολλές προσθήκες. Μέχρι τώρα έχουν φτάσει τις 13 στον αριθμό και αναμένεται να γίνουν 15 με τις μεταγραφές των Πάμπλο Ολιβέρα και Πάμπλο Βίτι, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν 1-2 κινήσεις ακόμα. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι έχουν αποτελέσει παρελθόν και παίκτες που είχαν συμβόλαια, όπως οι Μαγέφσκι, Καϊκούτ, Ετζενγκέλε, Γιουσούφ, Ναζλίδης, Μάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα