Απείλησε με ματαίωση φιλικού η ΑΕΛ λόγω φιλάθλων!

Απείλησε με ματαίωση φιλικού η ΑΕΛ λόγω φιλάθλων!

Απείλησε με ματαίωση φιλικού η ΑΕΛ λόγω φιλάθλων!

Τα Τρίκαλα όρισαν εισιτήριο στο πέταλο των φιλοξενούμενων για το φιλικό με την ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να απειλούν με ματαίωση αυτού και να δικαιώνονται!

Φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα στην ομώνυμη πόλη θα δώσει την Κυριακή (7/8) η ΑΕΛ. Ωστόσο, αρχικά οι γηπεδούχοι είχαν ορίσει εισιτήριο στο πέταλο των φιλοξενούμενων, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των «βυσσινί».

Μάλιστα, η ομάδα του Αλέξη Κούγια απείλησε με ματαίωση του φιλικού, σε περίπτωση που τα Τρίκαλα δε δέχονταν τους φιλάθλους των Λαρισαίων στο πέταλο. Οι γηπεδούχοι του εν λόγω αγώνα άλλαξαν αμέσως γνώμη και όρισαν είσοδος για τους φαν της ΑΕΛ στα 5 ευρώ, με το φιλικό να διεξάγεται κανονικά.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Για το ενδεχόμενο απαγόρευσης εισόδου στους φιλάθλους της από τα Τρίκαλα

Στην ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορηθήκαμε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Τρίκαλα έχει ορίσει εισιτήριο, στο πέταλο των φιλοξενουμένων, για το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα μας, τις εισπράξεις του οποίου θα καρπωθεί αποκλειστικά η ΠΑΕ Τρίκαλα, το πρωτοφανές ποσό για τέτοιο παιχνίδι των 10 ευρώ.

Εφόσον η ΠΑΕ Τρίκαλα δεν επιτρέψει με επίσημη δήλωση την είσοδο των οπαδών μας, οι οποίοι εκτός των άλλων θα ταξιδέψουν στα Τρίκαλα, με 5 ευρώ, το παιχνίδι θα ματαιωθεί.

Για την αποδοχή των Τρικάλων να επιτρέψει την είσοδο στους φιλάθλους της

Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα, ότι η τιμή του εισιτηρίου για τους οπαδούς μας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Κυριακής θα είναι 5 ευρώ και βεβαίως θεωρούμε αυτονόητο ότι και οι οπαδοί των Τρικάλων θα πληρώσουν 5 ευρώ για την είσοδό τους στο AEL FC ARENA στον χώρο των φιλοξενουμένων στο βόρειο πέταλο.

Οι ανακοινώσεις της ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ

Κατόπιν και της τελευταίας ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ, με την οποία αποδέχεται την είσοδο των φιλάθλων μας στον επαναληπτικό φιλικό αγώνα (13/8) στο AEL FC Arena με 5 ευρώ, ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ κάνει γνωστό πως στο φιλικό αγώνα της Κυριακής (7/8, ώρα 7μ.μ) οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα μπορούν να εισέλθουν στο πέταλο του Δημοτικού Σταδίου με τιμή εισόδου 5 ευρώ.

Στις θύρες, 1-2-3 τα εισιτήρια ορίστηκαν στα 5€ και στις θύρες 4-5 ορίστηκαν στα 10 €.

Σε απάντηση της τελευταίας ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με την τιμή των εισιτηρίων εισόδου των φιλοξενουμένων οπαδών για το φιλικό της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων (7/8, ώρα 7μ.μ), ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ καλεί την ΠΑΕ ΑΕΛ να δεσμευτεί με επίσημη ανακοίνωση πως θα ορίσει την τιμή των 5 ευρώ και για τους φιλάθλους της ομάδας μας ενόψει του επαναληπτικού φιλικού στο ΑΕΛ FC Arena στις 13/8. Στην περίπτωση αυτή η είσοδος των φιλοξενούμενων οπαδών στο πέταλο για το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής θα γίνει με 5 ευρώ. Σε διαφορετική περίπτωση η φιλική αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί.

Best of internet