Προπόνησε τον Πανιώνιο ο Ουζουνίδης

Θοδωρής Βασίλης
Προπόνησε τον Πανιώνιο ο Ουζουνίδης

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν κανονικά παρών στη σημερινή προπόνηση του Πανιωνίου, αφού ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί να είναι κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης προπόνησε τους παίκτες του Πανιωνίου στην Παρασκευή (5/8). Άλλωστε, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους», αλλά ούτε υπάρχει κάτι επίσημο από την πλευρά των Πειραιωτών.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Νέας Σμύρνης ότι ακόμα δεν είναι σίγουρο και πως αυτή τη στιγμή είναι τεχνικός του Πανιωνίου. Γι' αυτό και έκανε, ως όφειλε, το καθήκον του να καθοδηγήσει την προπόνηση της νυν ομάδας του, ενώ δεν είχε κάποια επαφή με τους ανθρώπους του Ιστορικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα