Δυνατά για Μανσιέν ο Ολυμπιακός (pics&vid)

Δυνατά για Μανσιέν ο Ολυμπιακός (pics&vid)

Δυνατά για Μανσιέν ο Ολυμπιακός (pics&vid)

bet365

Δυνατά για την απόκτηση του Μίκαελ Μανσιέν έχει μπει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ

Δυνατά για τον Μάικλ Μανσιέν έχει μπει Ολυμπιακός και τα βρετανικά ΜΜΕ τονίζουν πως είναι πιθανή η μετακίνησή του στον Πειραιά. Οι Ερυθρόλευκοι πιέζουν για το deal, αφού ο 28χρονος αμυντικός αρέσει αρκετά και βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα. Ο Μανσιέν έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ, ωστόσο είναι θετικός στο να παίξει σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι ήταν στα μεγάλα ταλέντα του συλλόγου, αλλά πρόλαβε να παίξει μόλις έξι παιχνίδια με τους Μπλε στην Premier League! O πρώην διεθνής με την Aγγλία U21 είχε δοθεί δανεικός σε Γουλβς και Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς πριν από την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2011 για το Αμβούργο! Έπειτα από τρία χρόνια στη Bundesliga επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ, ενώ έγινε ο παίκτης - κλειδί στο City Ground!

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!


Στόπερ που μπορεί να παίξει και στις δυο πτέρυγες. Δυνατός παίκτης, έχει ύψος 184 εκ., διακρίνεται για την ευχέρειά του στο ψηλό παιχνίδι. Φέτος, με τη φανέλα της Νότιγχαμ είχε 31 συμμετοχές στην Championship (2.534 λεπτά), ενώ δέχθηκε κι έξι κίτρινες κάρτες. Με το Αμβούργο μέτρησε 49 εμφανίσεις, ενώ στην Premier League έχει αγωνιστεί σε 50 παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα