Ζέκα: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν»

Ζέκα: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν»

Gazzetta team
Ζέκα: «Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανέναν»

bet365

Με σεβασμό, αλλά σε καμία περίπτωση με φόβο, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπρόντμπι, όπως τόνισε ο Κάρλος Ζέκα.

Με τα... παιχνίδια της κλήρωσης που έφερε ως αντίπαλο του Παναθηναϊκού μία από τις πιο δύσκολες ομάδες, τα είχε ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος τόνισε οτι οι «πράσινοι» μπορεί να σέβονται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φοβούνται την Μπρόντμπι.


Αναλυτικά, ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στον Sport FM 94,6:

-την κλήρωση με την Μπρόντμπι: «Πιστεύω πως είναι καλή ομάδα η Μπρόντμπι. Απέκλεισε χθες τη Χέρτα. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερη η κλήρωση. Θα μελετήσουμε την ομάδα αυτή και θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να προκριθούμε».

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

-το αν φοβάται την Μπρόντμπι: «Ο Παναθηναϊκός έχει να περάσει καιρό στους ομίλους, αλλά είμαστε Παναθηναϊκός και δεν φοβόμαστε κανέναν. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε».

-τη διαφορά του φετινού Παναθηναϊκού με τον περσινό: «Ο κόσμος είναι ικανοποιημένος, γιατί η ομάδα παίζει καλά και κέρδισε τα δύο πρώτα παιχνίδια. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στο παιχνίδι μας, αν κι έχουμε αλλάξει προπονητή και κάποιους παίκτες. Πιστεύω πως έχουμε ικανότητες στην ομάδα, έχουμε περισσότερη τύχη και η ομάδα είναι πιο έτοιμη γι’ αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε πάρει πιο σοβαρά τα προκριματικά, γι’ αυτό και καταφέραμε να προκριθούμε απέναντι στην ΑΪΚ».

-το δικό του τρέξιμο και πώς τον συμπληρώνει ο Λεντέσμα: «Συνηθίζω να τρέχω πολύ (γέλια). Είναι η δύναμή μου. Νιώθω καλά με τον Λεντέσμα δίπλα μου, είναι ένας έμπειρος παίκτες, ξέρει να κοντρολάρει καλύτερα το παιχνίδι. Η συνεργασία μας είναι καλή και θα βελτιωθεί κι άλλο στη συνέχεια. Πιστεύω πως τα πάμε καλά».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα