Γκαγκάτσης: «Υποχρέωση του ΠΑΟΚ η πρόκριση»

Γκαγκάτσης: «Υποχρέωση του ΠΑΟΚ η πρόκριση»

Gazzetta team
Γκαγκάτσης: «Υποχρέωση του ΠΑΟΚ η πρόκριση»

bet365

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε ότι η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ είναι θετική και ότι είναι υποχρέωση η είσοδος στους ομίλους του Europa League.

«Πάντα στις κληρώσεις δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι. Η κλήρωση είναι θετική, το ταξίδι στην Τιφλίδα είναι δύσκολο. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε την πρωταθλήτρια Γεωργίας Διναμό Τιφλίδας. Υποχρέωση μας είναι η πρόκριση και πιστεύω ότι θα προκριθούμε», ανέφερε μιλώντας στον OTESPORT o Μάκης Γκαγκάτσης.

Για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ: «Υπάρχει απογοήτευση. Όμως εμείς σηκώνουμε το κεφάλι. Υποχρέωση μας είναι η πρόκριση. Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι αποτυχία. Έχουμε βάλει τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Το αποτέλεσμα κόντρα στον Άγιαξ ήταν αυτό που μας προβλημάτισε. Είχαμε κλασσικές ευκαιρίες, αλλά ο Άγιαξ με ένα πέναλτι και ένα σουτ πήρε την πρόκριση. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Και στα δύο παιχνίδια οι ομάδες είχαν ευκαιρίες. Και ο Άγιαξ είχε δοκάρι στην Ολλανδία και στο ματς της Τούμπας ο ΠΑΟΚ. Μας απογοήτευσε ο αποκλεισμός, αλλά το ξεπερνάμε».

Τέλος, για την πτώση της Ελλάδας στην βαθμολογία της UEFΑ ανέφερε: «Βρισκόμαστε στην 15η θέση της UEFA και απειλούμαστε από την Ρουμανία που είναι 16η. Αν πέσουμε στην 16η θέση μόνο μια ομάδα θα βγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρόβλημα είναι γενικότερο και μας προβλήματιζει και στη Superleague, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά. Δεν αρκούν μόνο οι επενδύσεις. Είναι πολλά τα γεγονότα πίσω από αυτή την κατάσταση. Στόχος είναι οι ελληνικές ομάδες να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Κάποτε βρισκόμασταν στην 6η θέση και τώρα είμαστε στην 15η. Πολλές είναι οι αιτίες που συνέβαλαν σε αυτό. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν γιατί είναι ένα δυσάρεστο γεγονός».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα