Εύκολα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, άτυχος ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Εύκολα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, άτυχος ο Παναθηναϊκός

bet365

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κληρώθηκαν με την Αρούκα και την Ντιναμό Τιφλίδας αντίστοιχα, ενώ ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει και πάλι στην Σκανδιναβία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Μπρόντμπι.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα Play Offs του Europa League, δεδομένα θα ήταν εύκολες, αφού και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός ήταν στα γκρουπ των ισχυρών. Απλά για τους «ερυθρόλευκους» και τον «δικέφαλο» η κλήρωση προκάλεσε κάποια παραπάνω χαμόγελα, καθώς οι αντίπαλοι τους είναι αρκετά υποδεέστεροι.

Οι Πειραιώτες «έπεσαν» με την Αρούκα που την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση του Πορτογαλικού πρωταθλήματος και φέτος συμμετέχει πρώτη φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Τιφιλίδας που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γεωργία...

Αντιθέτως για τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, καθώς έχουν να περάσουν το εμπόδιο της Μπρόντμπι, η οποία πέρυσι μπορεί να είχε χάσει από τον ΠΑΟΚ 5-0 στην Τούμπα, αλλά φέτος δείχνει μεγάλα σημάδια βελτίωσης. Κάτι που επιβεβαιώνει και η πρόκριση της επί της Χέρτα Βερολίνου.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις

18/8 Αρούκα - Ολυμπιακός
25/8 Ολυμπιακός - Αρούκα

18/8 Παναθηναϊκός - Μπρόντμπι
25/8 Μπρόντμπι - Παναθηναϊκός

18/8 Ντιναμό - ΠΑΟΚ
25/8 ΠΑΟΚ- Ντιναμό

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα