Με το ντέρμπι Πόρτο – Ρόμα τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ!

Κώστας Ζάλιαρης
Με το ντέρμπι Πόρτο – Ρόμα τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ!

bet365

Μεγάλη κόντρα προέκυψε στα πλέι-οφ των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Πόρτο να κοντράρεται με τη Ρόμα! Με Κοπεγχάγη ο ΑΠΟΕΛ! Ευνοϊκή κλήρωση για τη Μάντσεστερ Σίτι, με τη Μονακό η Βιγιαρεάλ.

Η κλήρωση του τελευταίου γύρου της προκριματικής φάσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, επιφύλαξε μεγάλο... ντέρμπι, που θυμίζει ομίλους και όχι προσπάθεια για είσοδο στα τελικά.

Η Πόρτο θα κοντραριστεί με τη Ρόμα στο πιο δυνατό από τα ζευγάρια που προέκυψαν, τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι εννοείται πως χαμογέλασε μόλις είδε ότι θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Μεγάλο ενδιαφέρον και στις δύο αναμετρήσεις της Βιγιαρεάλ με τη Μονακό, όπου ο Φαλκάο προσπαθεί να ... αναγεννηθεί.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά στην πρώτη της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας αποκλείσει τον Ολυμπιακό πέφτει πάνω στη Σέλτικ του Μπρένταν Ρότζερς, ενώ και η Ντάνταλκ, πρώτη εξ Ιρλανδίας που βρίσκεται στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στη Σάλτσμπουργκ.

Ο ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε με την Κοπεγχάγη, έχοντας πάρει την τρομερή πρόκριση εις βάρος της Ρόζενμποργκ.

Η Ροστόφ, πρώην ομάδα του μεγάλου αφεντικού του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του πρώην άσου της ομάδας, Νομπόα, θα κοντραριστεί με τον Άγιαξ, ο οποίος ήταν εκείνος που άφησε εκτός συνέχειας τον «δικέφαλο του βορρά».

Αναλυτικά τα ζευγάρια των πρωταθλητών:

Λουντογκόρετς – Βικτόρια Πλζεν

Σέλτικ – Χάποελ Μπερ Σεβά

Κοπεγχάγη – ΑΠΟΕΛ

Ντάνταλκ – Λέγκια Βαρσοβίας

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σάλτσμπουργκ

Αναλυτικά τα ζευγάρια μέσω πρωταθλήματος:

Στεάουα Βουκουρεστίου – Μάντσεστερ Σίτι

Πόρτο – Ρόμα

Άγιαξ – Ροστόφ

Γιούνγκ Μπόις – Γκλάντμπαχ

Βιγιαρεάλ - Μονακό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα