Σοκ με Κλέσιο στον Παναιτωλικό!

Gazzetta team
Σοκ με Κλέσιο στον Παναιτωλικό!

bet365

Στην προετοιμασία... έβγαλε μάτια, αλλά ο Ματζουράκης θα αργήσει να τον έχει στις υπηρεσίες του, καθώς τα μαντάτα για τον Κλέσιο Μπάουκε ήταν δυσάρεστα με την θλάση β΄ βαθμού που υπέστη!

Ο νεαρός διεθνής από την Μοζαμβίκη τραυματίστηκε σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις του Παναιτωλικού επί ιταλικού εδάφους και το αποτέλεσμα της μαγνητικής έδειξε θλάση β’ βαθμού.

Σε... απλά Ελληνικά περίπου ένα μήνα εκτός δράσης κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα θα χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο!

Ο Κλέσιο που τα πήγε περίφημα στην προετοιμασία κι έδειξε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ματζουράκη για το αρχικό σχήμα θα κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα