Στην Ελλάδα ο Φαρίνια για τον Αστέρα Τρίπολης (vid)

Στην Ελλάδα ο Φαρίνια για τον Αστέρα Τρίπολης (vid)

bet365

Στην Ελλάδα είναι ο Λουίς Φαρίνια με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της ιστορίας του.

Τη στιγμή που άπαντες περίμεναν να γίνει κίνηση για τον επιθετικό, οι άνθρωποι του Αστέρα ήταν σε συζητήσεις με την Μπενφίκα για το δανεισμό του 25χρονου Λουίς Φαρίνια.

Χθες (4/8), σας γράψαμε ότι ο Αστέρας είναι σε συζητήσεις με την ομάδα της Λισαβόνας ώστε να πείσουν τον παίκτη να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα. Αυτό συνέβη και από αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο Αργεντινός που έχει γεννηθεί στην Παραγουάη είναι στην χώρα μας.

Ακόμη δεν υπάρχει κάποιο νεότερο αλλά και μόνο που ο παίκτης είναι στην Τρίπολη δείχνει ότι ο δανεισμός του στους Αρκάδες είναι σε καλό δρόμο. Φυσικά ακόμη δεν έχει τελειώσει κάτι και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις στην εν λόγω περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα