Τουλάχιστον τέσσερις στο... κάδρο για αποχώρηση

ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΛΙΒΟΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΓΙΕ

Τουλάχιστον τέσσερις στο... κάδρο για αποχώρηση

Οι Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Ντουρμάζ και Φιγκέιρας είναι τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στην επικίνδυνη... ζώνη στην ομάδα του Ολυμπιακού. Οι πιθανότητες για δύο ακόμα.

Τουλάχιστον τέσσερις στο... κάδρο για αποχώρηση

Οι τρεις ήταν σε status μεταγραφής ή εάν θέλετε αποχώρησης πριν τα ματς με την Χαποέλ. Ο τέταρτος έβαλε τον εαυτό του εκεί με τις κάκιστες εμφανίσεις του.

Οι Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Ντουρμάζ και Φιγκέιρας είναι οι τέσσερις παίκτες που είναι πιο κοντά στην... έξοδο σε σχέση με άλλους. Σε δυσμενή θέση μπορεί να βρεθεί και ο Ιντέγιε Μπράουν ενώ ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς είναι ένας παίκτης που εδώ και καιρό έχει απασχολήσει τους Τούρκους, που εμφανίζονταν διατεθειμένοι να δώσουν αρκετά χρήματα.

Όλα αυτά βέβαια θα κριθούν άμεσα και σίγουρα η... μαύρη λίστα έχει μεγαλώσει. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως πέραν των τεσσάρων - που σας τονίσαμε πιο πάνω - υπάρχουν και ακόμα τέσσερις που μπορεί να φύγουν. Θυμίζουμε πως πριν τους αγώνες με την Χαποέλ είχε τεθεί ως στόχος η απόκτηση τουλάχιστον εντός στόπερ, ενός οχταριού, ενός winger και ενός φορ.

Best of internet