Κολοβέτσιος: «Μπορούσαμε να περάσουμε»

Κολοβέτσιος: «Μπορούσαμε να περάσουμε»

Gazzetta team
Κολοβέτσιος: «Μπορούσαμε να περάσουμε»

bet365

Καλύτερη από την Σεντ Ετιέν ήταν η ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθήσαμε, θεωρώ πως μπορούσαμε να περάσουμε. Φάνηκε αυτό και από την αντίδραση που είχαμε μέσα στο γήπεδο, αλλά και από εκείνη που είχαν οι αντίπαλοί μας. Πιέσαμε πολύ, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε κοντά μας και δυστυχώς δεν τον κάναμε να χαρεί. Τώρα πάμε δυνατά στο πρωτάθλημα».

Για το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν σκόραρε: «Είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαρμπόσα, αλλά και άλλες καλές στιγμές. Αν έμπαινε εκεί το γκολ θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Γενικά κρατήσαμε μπάλα, ψάξαμε διαδρόμους, αλλά είχαμε απέναντί μας μια καλή και έμπειρη ομάδα. Δείξαμε όμως πως κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια».

Για τις τελευταίες μεταγραφές της ομάδας: «Πιστεύω πως οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν. Η ομάδα έχει αποκτήσει μέταλλο από πέρυσι και φέτος είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα