Νόρλινγκ: «Μας τα χάλασε το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού»

Νόρλινγκ: «Μας τα χάλασε το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού»

Νίκος Αθανασίου
Νόρλινγκ: «Μας τα χάλασε το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Ρίκαρντ Νόρλινγκ τόνισε ότι το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο χάλασε τα σχέδια της ΑΪΚ. Στοκχόλμη, αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο χάλασε τα σχέδια της ΑΪΚ, όπως δήλωσε ο Ρίκαρντ Νόρλινγκ στη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος ήθελε να πάει το ματς στο 0-0 και η ομάδα του να φορτσάρει στα τελευταία 15 λεπτά για να σημειώσει κάποιο τέρμα. «Ξέραμε ότι ένα γκολ θα έκανε τη διαφορά. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν 0-0 και με το που βγήκαμε δεχθήκαμε το 0-1. Αυτό επηρέασε πάρα πολύ την ομάδα μας στα επόμενα λεπτά», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν το 3-0 στα δύο ματς δείχνει ότι είναι τόσο καλύτερος ο Παναθηναϊκός: «Ήμασταν πιο… κοντά σαν ομάδα απ' ό,τι έδειξε το συνολικό αποτέλεσμα. Αλλά βεβαίως ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα και έκαναν τη διαφορά απόψε. Κι όταν σκοράρεις, αποκτάς μεγάλο αβαντάζ. Αν δεις και τα δύο ματς, αν ερχόταν 0-0 το πρώτο ματς στην Αθήνα, μπορεί να ήταν διαφορετικά τα δεδομένα».

Για το ότι ήταν σημαντική η εμπειρία που απέκτησε η ομάδα του απ' τα ευρωπαϊκά ματς: «Είναι καλό για μας που παίξαμε αυτά τα ματς. Αλλά απογοητεύεσαι γιατί θέλεις πολύ περισσότερο. Πρέπει να το δεις σαν μάθημα και να μάθεις απ' αυτά.

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τη Μάλμε. Κι έχει ήδη αρχίσει η προετοιμασία γι' αυτόν τον αγώνα. Παίζουμε καιρό συνεχόμενα ματς. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό. Είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε καλά για το παιχνίδι με τη Μάλμε».

Για την τακτική του προσέγγιση στο ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι. Όποιος έβαζε το γκολ θα έκανε το επόμενο βήμα. Αν έμενε 0-0, είχαμε πει να φορτσάρουμε στα τελευταία 15 λεπτά, αλλά το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μέρος μας χάλασε τα πάντα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα