Πετράκης: «Περήφανος, σαν να παίζαμε εντός έδρας»!

Θοδωρής Βασίλης
Πετράκης: «Περήφανος, σαν να παίζαμε εντός έδρας»!

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε το πόσο περήφανος είναι για τους παίκτες του ΠΑΣ και ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο της ομάδας των Ιωαννίνων.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Πετράκης είπε on camera για:

Το ματς με την Άλκμααρ, τους παίκτες του ΠΑΣ και τον κόσμο: Καταρχήν ήταν ένα πολύ σπουδαίο ταξίδι για εμάς. Ανταποκριθήκαμε με αξιοπρέπεια και σήμερα με αντίπαλο με υψηλό επίπεδο και αξία. Περήφανος για τους παίκτες μας. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μας έκανε να μην αισθανθούμε ποτέ ότι παίζαμε εκτός. Ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας. Πρωτόγνωρο για εμάς. Ευχαριστούμε θερμά ξανά τον κόσμο μας.

Στην συνέντευξη Τύπου είπε αρχικά: «Ήταν ένα πολύ σπουδαίο και ταυτόχρονα όμορφο ταξίδι για την ομάδα μας που σταματάει σήμερα με πολλή αξιοπρέπεια. Ίσως με λίγη δόση στεναχώριας, γιατί παρότι είχαμε έναν αντίπαλο με διαφορετικά οικονομικά μεγέθη, ήμασταν ανταγωνιστικοί και δικαιούμασταν περισσότερα. Πληρώσαμε την απειρία μας και την ποιότητα και ταχύτητα του αντιπάλου στην επίθεση.

Οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια, να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο μας. Δεν αισθανθήκαμε ότι ήμασταν μακριά από την έδρα μας σε καμία στιγμή.
Αυτή η αξιοπρέπεια και η εικόνα μας πρέπει να είναι αρχή για το πρωτάθλημα. Να μας δώσει ώθηση και κίνητρο και περισσότερη ενέργεια. Δεν γίναμε ακόμα σπουδαία ομάδα. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι και ταπεινοί να αξιοποιήσουμε την ικανότητα που έχουμε ως ομάδα».
Για το κατά πόσο θα ωφελήσει στο πρωτάθλημα το ταξίδι της Ευρώπης: «Όλα τα πράγματα έχουν να κάνουν με το πόσο τα αξιοποιείς ή σου γίνονται πρόβλημα, έχουν να κάνουν με το πώς τα διαχειρίζεσαι. Πρέπει να αποτελεί κίνητρο και όχι να πιστέψουμε ότι γίναμε Μπαρτσελόνα επειδή παίξαμε καλά σήμερα ή σε προηγούμενα παιχνίδια.
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να βάζουμε λιθαράκια, όχι να αφαιρούμε».
Για το αν ήταν καλοί οι Ολλανδοί δεξιά ή είχε ο ΠΑΣ πρόβλημα αριστερά: «Φάγαμε δύο γκολ σε συνθήκες που ήταν η δύναμη του αντιπάλου. Χάσαμε την μπάλα εύκολα σε στιγμές που δεν έπρεπε. Αναδείχτηκε η αξία του αντιπάλου εκεί, ενώ δεν αναδεικνυόταν πιο πριν γιατί κάτι κάναμε κι εμείς καλά. Η ποιότητα του αντιπάλου τελικά έπαιξε ρόλο».
Για το αν το πρόωρο ξεκίνημα της προετοιμασίας μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα: «Νομίζω δεν θα έχει επιπτώσεις. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, στο χέρι μας είναι να μείνουμε σε αυτήν την κατάσταση».
Για την επιλογή Κόντε: «Η επιλογή έχει να κάνει με την ομάδα, αλλά και τον αντίπαλο. Παίξαμε λίγο διαφορετικά στην επίθεση και θεώρησα ότι η βοήθειά του θα ήταν η πιο καλή λύση. Μας βοήθησε ο Κόντε, αλλά να πω την αλήθεια δεν είχα πραγματική εικόνα από το παιδί».
Για τα μεταγραφικά: «Προσπαθούμε να πάρουμε κάποιον παίκτη ακόμα στην επίθεση. Θα κλείσουμε με τη μεταγραφή αυτή το ρόστερ μας».
Για τα φιλικά που θα ακολουθήσουν: «Εκτός απ’ αυτό με τον Παναιτωλικό, κάνουμε προσπάθεια να βρούμε αντίπαλο στις 13 Αυγύστου, δεν τα καταφέραμε ως τώρα, αλλά θα δούμε».
Για την αλλαγή του Τζημόπουλου: «Είχε ενόχληση στους προσαγωγούς».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα