Σκληρό πόκερ για τον Φαρίνια ο Αστέρας

Σκληρό πόκερ για τον Φαρίνια ο Αστέρας

bet365

Ο Λουίς Φαρίνια είναι το μεγάλο μπαμ που προσπαθούν να πυροδοτήσουν στον Αστέρα Τρίπολης και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr γίνεται προσπάθεια για να τον βάλουν στο αεροπλάνο και να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Μία πολύ δύσκολη περίπτωση κυνηγούν στον Αστέρα Τρίπολης τις τελευταίες ώρες. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Λουίς Φαρίνια, που ανήκει στην Μπενφίκα και πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Αστέρα Τρίπολης γι' αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι Αρκάδες προσπαθούν να τα βρουν με τους «Αετούς» της Λισσαβόνας για τον ετήσιο δανεισμό του παίκτη. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες (ίσως και αύριο) ο παίκτης να είναι στην Ελλάδα.

Η περίπτωσή του παραμένει πάρα πολύ δύσκολη αυτή τη στιγμή, με τον παίκτη να αμείβεται με πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, καθώς πιστεύεται στην Τρίπολη ότι αν καταφέρουν και τον ντύσουν στα κιτρινομπλέ θα είναι μία περίπτωση καλύτερη ακόμη και από του Μπερτόγλιο, που όλοι ξέρουμε πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Ο παίκτης αποκτήθηκε από την Μπενφίκα το 2013, όμως ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Μπανίγιας (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ράγιο Βαγιεκάνο και τελευταία στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα