Οργή ΠΑΟΚ για SportDay λόγω Κλάους

Οργή ΠΑΟΚ για SportDay λόγω Κλάους

Οργή ΠΑΟΚ για SportDay λόγω Κλάους

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της SportDay για τις χαμένες ευκαιρίες του Κλάους κόντρα στον Άγιαξ έφερε την οργή του ΠΑΟΚ για την εφημερίδα.

Την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφερε το σημερινό πρωτοσέλιδο της SportDay, το οποίο αναφέρεται στις χαμένες ευκαιρίες του Στέφανου Αθανασιάδη κόντρα στον Άγιαξ. «Κλάους, μας δουλεύεις; Απίστευτες ευκαιρίες από Αθανασιάδη. Κανονικά για τιμωρία πρέπει να βγάλει τα τατού!!!», γράφει η εν λόγω εφημερίδα.

Κάτι που προκάλεσε οργή στις τάξεις του «Δικεφάλου» του Βορρά για να έρθει η απάντηση μέσω του Κυριάκου Κυριάκου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ το έπραξε αυτό μέσω του λογαριασμού του στο facebook, όπου έκανε λόγο για λαϊκιστική επίθεση στον Κλάους και ζήτησε από την εφημερίδα καταθέσει την απολογία της για το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο.

«Κύριοι της Sportday, μας μπερδέψατε με άλλους. Εμείς δεν κατασκευάζουμε εξιλαστήρια θύματα, την ευθύνη ξέρουμε και αντέχουμε να την αναλαμβάνουμε χρόνια τώρα. Η λαϊκίστικη επίθεση σε παίκτη του ΠΑΟΚ είναι επίθεση στην ίδια την ομάδα. Θα το αντιλαμβανόσασταν αν δεν είχατε "ξεριζώσει" τη σχέση σας με τη Θεσσαλονίκη. Οφείλετε συγγνώμη για το τουλάχιστον ατυχές σας πρωτοσέλιδο», έγραψε ο Κυριάκος.

 

Best of internet