Ο Panathinaikos και η ΑΕΚ της επιστροφής...

Gazzetta team
Ο Panathinaikos και η ΑΕΚ της επιστροφής...

bet365

Ουδείς συμβιβασμός με το σκορ του πρώτου αγώνα και στόχος η νίκη για τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς με την ΑΪΚ. Επιστροφή στο «σπίτι» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και πάθος στην ΑΕΚ, θέλει γκολ και... ένα θαύμα ο ΠΑΣ.

Στο ΟΑΚΑ που θα ... σφύζει από ζωή καθώς οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν φροντίσει να σπρώξουν όλοι μαζί την ομάδα τους στην πρόκριση επί της Σεντ Ετιέν, το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια στοχεύει στη νίκη του 2,70 απέναντι στους Γάλλους! Μετά το 0-0 στο «Ζοφρουά Γκισάρ», οι σημερινοί γηπεδούχοι θα παλέψουν για το σκορ που θα τους επιτρέψει να βρεθούν στην κλήρωση των πλέι-οφ της προκριματικής φάσης, ακόμα κι αν παράδοση δεν ευνοεί. Έξι αποκλεισμούς έχει μετρήσει η ΑΕΚ, με τη νίκη της Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ γι' απόψε να βρίσκεται στο 2,75. Έπειτα από τον πρώτο αγώνα που ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα, το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες εντοπίζεται στο 2,20, ενώ η περίπτωση να βρει δίχτυα μονάχα η μια, έχει απόδοση 1,61. Το Over 2,5 τέρματα βρίσκεται στο 2,70 σε ένα σενάριο που οι Γάλλοι σκοράρουν και αναγκάσουν την «Ένωση» να πετύχει ένα παραπάνω, ενώ, στο σενάριο να βάλει γκολ μονάχα η ομάδα του Κετσπάγια και να φέρει το ματς στα μέτρα της, το Under 2,5 βρίσκεται στο 1,40.

Ο Παναθηναϊκός μετά το 1-0 της Λεωφόρου φιλοξενείται από την ΑΪΚ στο «Tele2Arena», με την πρόκριση για το «τριφύλλι» να πληρώνει στο 1,12, ενώ στο 1,40 ανέρχεται η τιμή για το διπλό αποτέλεσμα (ισοπαλία ή νίκη) των «πράσινων» στο αποψινό ματς στη Στοκχόλμη. Οι Σουηδοί θα ψάξουν οπωσδήποτε γκολ, με το σκοράρισμα και από τους δύο αντιπάλους σε απόδοση 1,85. Πάντως, ακόμα και στην περίπτωση της ήττας – αν αυτή έρθει με σωστό σκορ και γκολ από τις δύο ομάδες – η νίκη της ΑΪΚ βρίσκεται στο 2,85. Το σύνολο 2,3 τερμάτων στο γήπεδο της Χάμάρμπι όπου πραγματοποιείται απόψε το ματς του Παναθηναϊκού, πληρώνει σε απόδοση 2,00.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δοκιμάσει στο Περιστέρι να κάνει τη μεγάλη έκπληξη κόντρα στην Άλκμααρ. Η νίκη των Ολλανδών βρίσκεται στο 1,70, με τους Γιαννιώτες, εφόσον φτάσουν στο... θαύμα, να έχουν απόδοση 4,75 για τη δική τους νίκη. Με δεδομένο ότι ο ΠΑΣ πρέπει να ψάξει το γκολ, η επιλογή Draw no bet δίνει απόδοση στην ομάδα του Πετράκη 3,40 έναντι του 1,28 για την Άλκμααρ. Σε τιμή του 1,85 το Under 2,5 τέρματα, με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο να πληρώνει στο 2,20.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα