Ντομίνγκες: «Θα σηκωθούμε ξανά» (pic)

Ντομίνγκες: «Θα σηκωθούμε ξανά» (pic)

Ντομίνγκες: «Θα σηκωθούμε ξανά» (pic)

bet365

Αρχηγικό μήνυμα από τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες μετά το στραπάτσο από την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά απέκλεισε τον Ολυμπιακό και ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες είναι «εδώ».

Ο Αργεντινός, με μήνυμά του στα social media έστειλε το μήνυμα της επόμενης μέρας γράφοντας:

«Δεχτήκαμε ένα σκληρό χτύπημα, κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δουλέψαμε με πολύ προσπάθεια και αφοσίωση για να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο. Σήμερα πρέπει να δεχτούμε την κατάστασή μας και σας διαβεβαιώνω ότι τα συναισθήματα της ήττας είναι τόσο σημαντικά οσο αυτα της χαράς στις νίκες... όμως στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία ... για πολλούς λόγους θα σηκωθούμε ξανά και θα αναζητήσουμε τον επόμενο στόχο μας!!!».

Δεχτήκαμε ένα σκληρό χτύπημα, κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δουλέψαμε με πολύ προσπάθεια και αφοσίωση για να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο. Σήμερα πρέπει να δεχτούμε την κατάστασή μας και σας διαβεβαιώνω ότι τα συναισθήματα της ήττας είναι τόσο σημαντικά οσο αυτα της χαράς στις νίκες... όμως στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία ... για πολλούς λόγους θα σηκωθούμε ξανά και θα αναζητήσουμε τον επόμενο στόχο μας!!! Hemos recibido un golpe duro, algo que realmente no esperábamos. Trabajamos con mucho esfuerzo y dedicación para conseguir nuestro primer objetivo. Hoy nos toca hacernos cargo de esta situación y les aseguro que el sentimiento de derrota es tan grande como el de alegría, en las victorias... Pero el fútbol siempre da revancha... Por muchos motivos nos levantaremos e iremos en busca de nuestro próximo objetivo!!!

A photo posted by Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα