Ένα καλό πήγε να κάνει η Γουέστ Χαμ και τα... θαλάσσωσε (pic+vid)

Ένα καλό πήγε να κάνει η Γουέστ Χαμ και τα... θαλάσσωσε (pic+vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ένα καλό πήγε να κάνει η Γουέστ Χαμ και τα... θαλάσσωσε (pic+vid)

bet365

Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους οπαδούς της με τις οδηγίες προσέλευσης στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, η Γουέστ Χαμ τα έκανε μαντάρα ενόψει του πρώτου αγώνα στο νέο της γήπεδο.

Τα «σφυριά» κάνουν ντεμπούτο στο Ολυμπιακό Στάδιο, στον αποψινό επαναληπτικό με τη Ντομζάλε για τον γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς να οφείλει να σοβαρευτεί και ν' ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από το πρώτο ματς.

Σε μίνι – βίντεο που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς του λονδρέζικου συλλόγου στα social media με οδηγίες για τη διαδρομή προς το Ολυμπιακό Στάδιο, οι εικόνες περνούν τόσο γρήγορα που περισσότερο μπέρδεψε παρά βοήθησε τον κόσμο της η ομάδα.

Σχόλια όπως «είχαμε που είχαμε πρόβλημα με τον προσανατολισμό, τώρα τα κάνατε χειρότερα» και «τα έχετε αποτυπώσει τόσο γρήγορα που μας μπερδέψατε περισσότερο» ήταν ορισμένα από αυτά που βρέθηκαν στο twitter από τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα