Τριανταφυλλόπουλος: Η ευκαιρία του να... ανθίσει

Τριανταφυλλόπουλος: Η ευκαιρία του να... ανθίσει

bet365

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική προετοιμασία, ήταν ο μόνος που δεν βγήκε καθόλου στα τρία φιλικά κι η χρονιά που έρχεται αναμένεται να αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Όστερμπερκ της Ολλανδίας και από χθες (3/8) είναι στην Ελλάδα, όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν.

Το gazzetta.gr βρέθηκε στο πλευρό των Αρκάδων για μία εβδομάδα στο Μπίλντερμπερκ και πέρα από το ότι πείστηκε για το ότι η φετινή ομάδα είναι έτοιμη να λάμψει, στέκεται σε μια περίπτωση που φέτος θα έχει την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έγινε κάτοικος Τρίπολης πέρυσι το Γενάρη και λόγω ενός προβλήματος τον είδαμε να αγωνίζεται δύο φορές. Φέτος, τα πράγματα αναμένονται εντελώς διαφορετικά για τον ίδιο.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν ο μόνος που κόντρα σε Σιλφόλντε, Καμπούρ και Γκεντσλερμπιρλιγκί δεν βγήκε ούτε λεπτό. Ο Μάκης Χάβος θα ξεκινά με αμυντικό δίδυμο τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού με παρτενέρ τον Κουρμπέλη, ειδικά από τη στιγμή που ο Ιγκλέσιας είναι τραυματίας, έχει χάσει ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας και φέτος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στο κέντρο της άμυνας. Στην αρχή, πάντως, σίγουρα θα δούμε αυτό το δίδυμο (Τριανταφυλλόπουλος-Κουρμπέλης), το οποίο τα πήγε εξαιρετικά.

Με την Καμπούρ, ο Αστέρας δέχτηκε την πρώτη του φάση κάπου στο 30', ενώ και κόντρα στην ομάδα από την Άγκυρα, μπήκε ένα γκολ με την φάση να ξεκινά από φάουλ στον Χαμντανί που δεν δόθηκε. Φυσικά, θα έπρεπε να υπάρξει καλύτερη αντίδραση από την άμυνα, αλλά στο πρώτο 45λεπτο επίσης δεν υπήρξε κανένα λεπτό που να απειλήθηκε η άμυνα των Αρκάδων.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός υπολογίζει πολύ στον Έλληνα στόπερ, ο οποίος θα αποτελεί σίγουρα έναν από τους βασικούς πυλώνες της φετινής ομάδας του Αστέρα. Εξάλλου, μιλάμε για έναν παίκτη που αν και είναι τόσο νεαρός έχει εμπειρία από μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, έχοντας μάλιστα γεμάτες χρονιές.

Στον Αστέρα θα έχει την ευκαιρία να γίνει ηγέτης και ο ίδιος είναι εδώ γι αυτό. Πέρα από τα φιλικά, αυτό έδειξε και στις προπονήσεις, όπου κατεύθυνε συνεχώς τους συμπαίκτες του και τους έδινε οδηγίες - ειδικά στις ασκήσεις ανάπτυξης όπου η μπάλα ξεκινούσε από πίσω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα