Ο Βάρντι έχει σκοτώσει σκύλο με... μπύρα!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Βάρντι έχει σκοτώσει σκύλο με... μπύρα!

bet365

Ανάμεσα στις εξομολογήσεις του, στην αυτοβιογραφία που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο, ο Τζέιμι Βάρντι αποκαλύπτει πως είχε ... σκοτώσει τον σκύλο – μασκότ της Στόκμπριτζ, με... μπύρα!

Ο στράικερ της Λέστερ, έχει ολοκληρώσει το βιβλίο του με τίτλο «From Nowhere» και αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο μήνες, περιγράφοντας τη ζωή του, μέχρι και την αναρρίχηση στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ...

Σε ένα από τα κεφάλαια της αυτοβιογραφίας του, λοιπόν, περιγράφει πως ... σκότωσε έναν σκύλο και πιο συγκεκριμένα, τη μασκότ της Στόκμπριτζ!

«Η ομάδα, με είχε προειδοποιήσει γιατί συνήθιζα να μπλέκω σε άσχημα περιστατικά... Ένα βράδυ, αφού είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, είχαμε βγει σε κλαμπ να το γιορτάσουμε. Η Στόκμπριτζ τότε, είχε μασκότ τον Στόκι, έναν πραγματικό σκύλο, όχι κάποιον ντυμένο με στολή. Ο Στόκι ήταν μαζί μας εκείνο το βράδυ...

Καθώς τα ποτά “έφευγαν” και περνούσαμε καλά, κάποια στιγμή, για να γελάσουμε, γέμισα το μπολάκι του με μπύρα... Ο Στόκι την ήπιε και αυτό έγινε επί τέσσερις φορές! Έπειτα από 24 ώρες, είχε πεθάνει. Αν το διαβάσατε αυτό εκεί στην ομάδα, ζητώ συγγνώμη!» αναφέρει ο Βάρντι!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα