Καλύτερος ο Πανιώνιος, έλειψε το γκολ

Νίκος Τσιώκος
Καλύτερος ο Πανιώνιος, έλειψε το γκολ

bet365

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από την ΑΕΛ στο φιλικό που έγινε στη Νέα Σμύρνη, είχε ευκαιρίες, αλλά του έλλειψε το γκολ και το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Φιλικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη έδωσαν Πανιώνιος και ΑΕΛ την Τετάρτη (4/8). Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι και είχαν ευκαιρίες με Ολαϊτάν, Ντουρμισάι, Μπεν, Μασούρα, Φούντα, Μασούντ, Ανσαριφάρντ, αλλά έλλειψε το γκολ.

Στον αντίποδα, οι «βυσσινί» απείλησαν μόνο στο 61' με το σουτ του Μαρουκάκη, τη στιγμή που οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους.

Το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ενώ το ματς παρακολούθησαν και περίπου 600 φίλαθλοι του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι χειροκρότησαν την αγαπημένη τους ομάδα στο τέλος, παρά τη «λευκή» ισοπαλία.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος (46' Βαλ. Βλάχος), Τασούλης (46' Αντωνιάδης), Οικονόμου (46' Κ. Βλάχος), Πατσατζόγλου (46' Ρισβάνης), Καθάριος (46' Κόρμπος), Σιώπης (46' Πινιώτης), Μασούρας (55' Μασούντ), Μπεν (73' Βουκελάτος), Ολαϊτάν (55' Ανσαριφάρντ), Ντουρμισάι (46' Φούντας).

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης (46' Ξενοδόχοφ), Ρέντζας, Μονιάκης (69' Μαρακούσιος), Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης (54' Δαμιανάκης), Ουρτάδο (69' Φατιόν), Καπνόπουλος (54' Βαρέλα), Ροβίθης (54' Ντέλετιτς), Καπός (54' Μαρουκάκης), Αβραάμ (56' Καρατάσιος), Ναζλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα