Τζαβέλλας: «Κρίμα για όλους μας»

Gazzetta team
Τζαβέλλας: «Κρίμα για όλους μας»

bet365

Για μεγάλη προσπάθεια που και πάλι έμεινε ανεκμετάλλευτη έκανε λόγο ο Γιώργος Τζαβέλλας με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να στέκεται στις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Ο έμπειρος αμυντικός του «δικεφάλου» μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άγιαξ ανέφερε: «Ότι και να πούμε αυτή την στιγμή είναι λίγο. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το ματς, καταφέραμε να προηγηθούμε γρήγορα κάτι που θέλαμε. Φέραμε το ματς στα μέτρα μας, αλλά όταν δημιουργείς τόσες ευκαιρίες και δεν κάνεις γκολ με τέτοιες ομάδες το πληρώνεις. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν το καταφέραμε. Είναι κρίμα για εμάς, για τον πρόεδρο για όλους που δεν τα καταφέραμε. Ξαναλέω είναι κρίμα αλλά πρέπει να συνέλθουμε».

Για την συνέχεια: «Αυτά είναι μεγάλα παιχνίδια και πρέπει να μεγαλώσουμε από αυτά κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε για ότι έχουμε ξεκινήσει και τους θέλουμε όλους μαζί μας. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση αλλά υπάρχουν και τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και το πρωτάθλημα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα