Θετική εισήγηση για Αντιλέχου

Θετική εισήγηση για Αντιλέχου

Θετική εισήγηση για Αντιλέχου

Η δοκιμή του Μόισε Αντιλέχου στην Κέρκυρα ολοκληρώθηκε, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει δώσει θετική εισήγηση για την απόκτησή του. Θετικές εντυπώσεις και από Τζανουλίνο.

Στη διάθεση της διοίκησης της Κέρκυρας βρίσκεται πλέον η περίπτωση του Μόισε Αντιλέχου, ο οποίος δοκιμάστηκε σχεδόν ένα μήνα από τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο Γάλλος αμυντικός, την δοκιμή του οποίου είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, φαίνεται πως έπεισε τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Αντιλέχου, αγωνίστηκε σε όλα τα μέχρι τώρα φιλικά και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γρηγορίου έχει δώσει θετική εισήγηση. Πλέον, το θέμα είναι στα χέρια της διοίκησης, η οποία έχει δείξει πως πραγματοποιεί όλες τις επιθυμίες του νεαρού τεχνικού!

Θετικά δείγματα και από Τζανουλίνο

Πλέον η προσοχή στρέφεται στον άλλον υπό δοκιμή ποδοσφαιριστή που έχει η Κέρκυρα, τον Μάριο Τζανουλίνο, για τον οποίο επίσης είχατε διαβάσει πρώτα στο gazzetta.gr. Ο νεαρός αμυντικός, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στον Έλληνα τεχνικό και δεν αποκλείεται να έχουμε και εδώ θετική εισήγηση, αν και ακόμα είναι νωρίς...

Να τονίσουμε, πως ο Τζανουλίνος δοκιμάζεται για την θέση του αμυντικού μέσου και μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα δύο φιλικά που έχει αγωνιστεί.

Best of internet