Νέα φιλική επικράτηση για Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Νέα φιλική επικράτηση για Κέρκυρα

bet365

Ακόμα μία φιλική νίκη για την Κέρκυρα, που επικράτησε 1-0 του Αργυρόκαστρου στο φιλικό που έγινε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Συνέχισαν να δείχνουν το καλό τους πρόσωπο οι «Φαίακες», που για τέταρτο διαδοχικό φιλικό παιχνίδι επικράτησαν και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ. Αυτή τη φορά... θύμα τους, ήταν το Αργυρόκαστρο (ομάδα που τη νέα σεζόν θα αγωνιστή στην Α' Αλβανίας), του οποίου και επιβλήθηκαν με 1-0.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, που χρησιμοποίησε και πάλι δύο ενδεκάδες, αφού είδε τον Κουτζαβασίλη στο 4' να κατεβάζει... ρολά σε ωραίο σουτ των Αλβανών, είχε την ευχαρίστηση να δει την ομάδα του να ανοίγει και πάλι γρήγορα το σκορ. Ωραία προσπάθεια και ασίστ του Γεωργίου από τα δεξιά, με τον Γεωργακόπουλο από κοντά στο 14' να κάνει το 1-0.

Το πρώτο μέρος δεν είχε άλλη καλή στιγμή, με την επανάληψη να είναι καλύτερη για τους γηπεδούχους. Καλύτερη στιγμή τους στο δεύτερο 45λεπτο η κεφαλιά του δραστήριου για ακόμα ένα ματς Ντουαλά, στο 57' που σταμάτησε στο δοκάρι, μετά από σέντρα του Παμλίδη. Οι «Φαίακες» είχαν μερικές ακόμα καλές στιγμές, αλλά το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

Για δεύτερο διαδοχικό φιλικό παιχνίδι δοκιμάστηκε και ο Μάριος Τζανουλίνος. Ο υπό δοκιμή αμυντικός, αγωνίστηκε και πάλι ως αμυντικός χαφ και έδειξε για δεύτερη σερί φορά να έχει αρκετά καλά στοιχεία. Αντίθετα, για λόγους αποφόρτισης δεν αγωνίστηκαν οι Νίκιτς, Τουράμ, αλλά και ο επίσης υπό δοκιμή Αντιλέχου.

Κέρκυρα (α’ ημίχρονο): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ζορμπάς, Επστάιν, Γεωργίου, Κόντος, Γεωργακόπουλος.

Κέρκυρα (β’ ημίχρονο): Αραμπατζής, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Τζανουλίνος, Κρητικός, Ντουαλά, Αρναρέλλης, Χιντζίδης, Παμλίδης

Αργυρόκαστρο: Μιράκα, Αράπα, Μερσίνι, Μπεκίρι, Ράπο, Μπραχιμάι, Αλέξι, Λιτσέι, Ρότσα, Αμπαζάι, Μπρέγου. Έπαιξαν και οι: Ρούτσι, Σέχου, Ζογκάι, Κάσμα, Στράβα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα