Ενημέρωσε Γκιρτζίκη για Σαραϊδάρη ο Στράτος

Gazzetta team
Ενημέρωσε Γκιρτζίκη για Σαραϊδάρη ο Στράτος

bet365

Στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να ενημερώσει τον Γιώργο Γκιρτζίκη για την εκλογή του Δημήτρη Σαραϊδάρη ως εκπροσώπου της Λίγκας στο νέο ισπανικό μοντέλο διαιτησίας.

Από την στιγμή που το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να ορίσει τον Δημήτρη Σαραϊδάρη εκπρόσωπό της στο νέο ισπανικό μοντέλο διαιτησίας, αυτό που έμενε ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Στράτος να ενημερώσει και τυπικά τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη. Αυτό έγινε σήμερα με τους δύο άνδρες να συναντιούνται στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με την Λίγκα να να ενημερώνει τα εξής: «Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με αποκλειστικό σκοπό να ενημερώσει θεσμικά τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, σχετικά με την εκλογή του κ. Δημήτρη Σαραϊδάρη, ως εκπροσώπου της Super League στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα