Αναστασιάδης: «Απαράδεκτη η κίνηση του Μασούρα»

Αναστασιάδης: «Απαράδεκτη η κίνηση του Μασούρα»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Απαράδεκτη η κίνηση του Μασούρα»

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης χαρακτήρισε απαράδεκτη την κίνηση του Μασούρα στο φιλικό με τον Ατρόμητο και τόνισε πως δεν θα ανεχτεί παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το περιστατικό με τον μικρό ήταν κάτι το οποίο θα το δούμε πολύ σοβαρά. Ξέρετε πως εγώ με τέτοια θέματα δεν αστειεύομαι. Θα το συζητήσουμε πολύ σοβαρά μαζί του στα αποδυτήρια. Εκεί που ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και από την δική μας τη πλευρά και από τη δική τους γίνεται αυτή η απαράδεκτη κίνηση από τον Μασούρα.

Σε ένα παιχνίδι χρειάζεται ένα κλικ που τα δημιουργεί όλα τα προβλήματα. Και αυτό θέλω να μην ξαναγίνει από κανένα. Αυτά δεν μου αρέσουν. Ούτε καν να τα συζητώ. Θα το δούμε το θέμα αυτό γιατί είναι πολύ σοβαρό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα